Okolice Wrocka Napisano wczoraj o 16:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:55 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać Banki dalej dają ? Cytuj
Gość Jasnowidz Napisano wczoraj o 16:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:55 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność Cytuj
Gość Marian Napisano wczoraj o 18:50 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 18:50 W tym sezonie cena nie padnie na pysk, to pewne Cytuj
Gość Roki Napisano wczoraj o 19:10 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:10 13 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Dzisiaj może będzie nawet więcej jak 30zl bo nikt nie nakopie ale po niedzieli pewno ostry zjazd cenowy po tych deszczach nie wiem jak gdzie indziej bo w okolicach Kalisza do 7 rano prawie 20 l spadlo Sąsiad na 2 traktory jedzie. Marze sie ale pomalù idzie Cytuj
Gość Krasch Napisano wczoraj o 19:13 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:13 2 godziny temu, Gość Jasnowidz napisał: A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność W tym roku cena jest niezła jak na tą chwilę. Plon też jest bardzo dobry, wiec nie wiem w czym problem. Cytuj
Gość Polska centrum Napisano wczoraj o 19:28 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:28 A dziś w Kauflandzie młody polski 1, 89 już czuje kombinują jak chłopa uj***ć to po jle jm dowożą?? Cytuj
Gość Gość Napisano wczoraj o 19:54 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:54 5 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać Pospiesz się bo jelenie wykupią... niech każdy po swojemu zinterpretuje pierwsze zdanie. Cytuj
Gość Tracer Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Napisano 10 godzin temu Zjazdowa spadek na 25zł worek Cytuj
Gość Kokon Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, Gość Tracer napisał: Zjazdowa spadek na 25zł worek Elizówka 20 zł Cytuj
Gość Tracer Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Gość Kokon napisał: Elizówka 20 zł Jednak Zjazdowa też już 20zł worek Cytuj
Gość Kupiec Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu Witam co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających. Cytuj
Gość Kokon Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Gość Kupiec napisał: Witam co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających. Nie rób zamieszania i nie siej farmazonów. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Gość Tracer napisał: Jednak Zjazdowa też już 20zł worek Po uj to jechać na tą Zjazdowa jak na luz te same pieniądze płaca Czy ty jesteś od siania fermentu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi