Gość Pedro Napisano Poniedziałek o 12:01 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 12:01 4 godziny temu, Gość Tracer napisał: Zjazdowa obecnie 20-25zł za żółtego. Ja kupowalem drobniejsxy po 15 Cytuj
Gość Zorientowany Napisano Poniedziałek o 15:55 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 15:55 3 godziny temu, Gość Pedro napisał: Ja kupowalem drobniejsxy po 15 28 bronisze Cytuj
Gość Gość Napisano Poniedziałek o 19:10 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 19:10 7 godzin temu, Gość Pedro napisał: Ja kupowalem drobniejsxy po 15 Śrut do procy. Cytuj
Gość Tracer Napisano Wtorek o 07:41 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 07:41 Zjazdowa dalsze spadki cen 15-20zł za żółtego. Cytuj
Gość Master Napisano Wtorek o 11:02 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 11:02 Kraków dzisiaj do południa żółty 25zł/15kg . Cytuj
Gość Władek Napisano Wtorek o 11:15 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 11:15 3 godziny temu, Gość Tracer napisał: Zjazdowa dalsze spadki cen 15-20zł za żółtego. Czy to ty po tyle sprzedajesz. Bo jak pytałem to 20 do 28 Cytuj
Gość Producent Napisano Wtorek o 13:50 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 13:50 Dzisiaj na hurtowni 1.85 Cytuj
Gość Tracer Napisano Wtorek o 16:10 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 16:10 4 godziny temu, Gość Władek napisał: Czy to ty po tyle sprzedajesz. Bo jak pytałem to 20 do 28 Osobiście mam ziemniaka tylko późnego. Przeciętna cena tranzakcyjna wynosi ~~20zł natomiast grube ryby na rowerach jakoś bez problemu kupują towar dziś w okolicy 15 zł Cytuj
Gość Gość Napisano Wtorek o 16:51 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 16:51 37 minut temu, Gość Tracer napisał: Osobiście mam ziemniaka tylko późnego. Przeciętna cena tranzakcyjna wynosi ~~20zł natomiast grube ryby na rowerach jakoś bez problemu kupują towar dziś w okolicy 15 zł A jak wygląda zejście?I postępy z kopaniem młodego?osobiście mam późnego ale strasznie marny jak nie popada to plonu nie będzie. Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Wtorek o 17:37 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 17:37 Godzinę temu, Gość Tracer napisał: Osobiście mam ziemniaka tylko późnego. Przeciętna cena tranzakcyjna wynosi ~~20zł natomiast grube ryby na rowerach jakoś bez problemu kupują towar dziś w okolicy 15 zł Że też jeszcze ten rower pod nim się nie zarwał to prawdziwy cud. Cytuj
Gość Tracer Napisano Wtorek o 18:20 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 18:20 41 minut temu, Gość Sieradzak napisał: Że też jeszcze ten rower pod nim się nie zarwał to prawdziwy cud. Rower jak rower ale coraz więcej się przerzuciło tych wybawicieli na hulajnogi Cytuj
Gość Gość Napisano Wtorek o 19:02 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 19:02 41 minut temu, Gość Tracer napisał: Rower jak rower ale coraz więcej się przerzuciło tych wybawicieli na hulajnogi Dorabiają się chłopaki. Cytuj
Gość Pan Napisano Środa o 09:31 Zgłoszenie Napisano Środa o 09:31 Jak tam grunty u was okolice pacanowa 11 litrów w czerwcu grunty średnie i słabe szału nie ma Cytuj
Gość Qwerty Napisano Środa o 12:44 Zgłoszenie Napisano Środa o 12:44 3 godziny temu, Gość Pan napisał: Jak tam grunty u was okolice pacanowa 11 litrów w czerwcu grunty średnie i słabe szału nie ma To i tak dobrze u mnie w czerwcu może litra spadła okolice opatowa.Ziemniaki słabe Cytuj
Gość Tracer Napisano Środa o 16:16 Zgłoszenie Napisano Środa o 16:16 6 godzin temu, Gość Pan napisał: Jak tam grunty u was okolice pacanowa 11 litrów w czerwcu grunty średnie i słabe szału nie ma Centrum Polski w większości szału nie ma , jedynie nawadniane plantacje lepiej wyglądają Cytuj
Gość Order Napisano Środa o 20:55 Zgłoszenie Napisano Środa o 20:55 4 godziny temu, Gość Tracer napisał: Centrum Polski w większości szału nie ma , jedynie nawadniane plantacje lepiej wyglądają Na podkarpaciu jest nieźle Cytuj
Gość Jimmy Napisano wczoraj o 03:02 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 03:02 To co dzisiaj po 30 zł za 15 kg Cytuj
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 05:20 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 05:20 2 godziny temu, Gość Jimmy napisał: To co dzisiaj po 30 zł za 15 kg Dzisiaj może będzie nawet więcej jak 30zl bo nikt nie nakopie ale po niedzieli pewno ostry zjazd cenowy po tych deszczach nie wiem jak gdzie indziej bo w okolicach Kalisza do 7 rano prawie 20 l spadlo Cytuj
Gość gos Napisano wczoraj o 06:32 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 06:32 raczej zjazd na 10 zł, juz sie przejasnia, na dwa ciagniki beda kopac jak jak nie da rade jeden, tak zwykle bywa po takich opadach Cytuj
Okolice Wrocka Napisano wczoraj o 07:47 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 07:47 Godzinę temu, Gość gos napisał: raczej zjazd na 10 zł, juz sie przejasnia, na dwa ciagniki beda kopac jak jak nie da rade jeden, tak zwykle bywa po takich opadach Tak tak będzie po 5zl ,wczoraj Bugaj płacił 1,4 netto czemu biznesmenie nie kopaleś? Czasu nie miałeś czy nie było co kopac ? Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano wczoraj o 08:44 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:44 2 godziny temu, Gość gos napisał: raczej zjazd na 10 zł, juz sie przejasnia, na dwa ciagniki beda kopac jak jak nie da rade jeden, tak zwykle bywa po takich opadach Marudzicie jak stare baby na procesji. Cytuj
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 11:45 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 11:45 3 godziny temu, Okolice Wrocka napisał: Tak tak będzie po 5zl ,wczoraj Bugaj płacił 1,4 netto czemu biznesmenie nie kopaleś? Czasu nie miałeś czy nie było co kopac ? Jest takie staropolskie powiedzenie ,co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Mnie też nie interesuje to ile kto placil kiedyś tam tylko ile będa płacili w przyszłym tygodniu bo dopiero zaczynam kopac spod wlokniny Cytuj
Okolice Wrocka Napisano wczoraj o 13:23 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 13:23 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Jest takie staropolskie powiedzenie ,co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Mnie też nie interesuje to ile kto placil kiedyś tam tylko ile będa płacili w przyszłym tygodniu bo dopiero zaczynam kopac spod wlokniny Serio dopiero spod włókniny zaczynasz kopać Cytuj
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 14:10 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 14:10 40 minut temu, Okolice Wrocka napisał: Serio dopiero spod włókniny zaczynasz kopać Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać Cytuj
Gość Tracer Napisano wczoraj o 14:29 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 14:29 Zjazdowa dziś ziemniak szum , cena skoczyła na 30-35zł worek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi