Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Władek
Napisano
3 godziny temu, Gość Tracer napisał:

Zjazdowa dalsze spadki cen 15-20zł za żółtego. 

Czy to ty po tyle sprzedajesz. Bo jak pytałem to 20 do 28

Gość Tracer
Napisano
4 godziny temu, Gość Władek napisał:

Czy to ty po tyle sprzedajesz. Bo jak pytałem to 20 do 28

Osobiście mam ziemniaka tylko późnego. Przeciętna cena tranzakcyjna wynosi ~~20zł natomiast grube ryby na rowerach jakoś bez problemu kupują towar dziś w okolicy 15 zł

Gość Gość
Napisano
37 minut temu, Gość Tracer napisał:

Osobiście mam ziemniaka tylko późnego. Przeciętna cena tranzakcyjna wynosi ~~20zł natomiast grube ryby na rowerach jakoś bez problemu kupują towar dziś w okolicy 15 zł

A jak wygląda zejście?I postępy z kopaniem młodego?osobiście mam późnego ale strasznie marny jak nie popada to plonu nie będzie.

Gość Sieradzak
Napisano
Godzinę temu, Gość Tracer napisał:

Że też jeszcze ten rower pod nim się nie zarwał to prawdziwy cud.

Gość Tracer
Napisano
41 minut temu, Gość Sieradzak napisał:

Że też jeszcze ten rower pod nim się nie zarwał to prawdziwy cud.

Rower jak rower ale coraz więcej się przerzuciło tych wybawicieli na hulajnogi 😄

Gość Gość
Napisano
41 minut temu, Gość Tracer napisał:

Rower jak rower ale coraz więcej się przerzuciło tych wybawicieli na hulajnogi 😄

Dorabiają się chłopaki.

Napisano

Jak tam grunty u was okolice pacanowa 11 litrów w czerwcu grunty średnie i słabe szału nie ma

Gość Qwerty
Napisano
3 godziny temu, Gość Pan napisał:

Jak tam grunty u was okolice pacanowa 11 litrów w czerwcu grunty średnie i słabe szału nie ma

To i tak dobrze u mnie w czerwcu może litra spadła okolice opatowa.Ziemniaki słabe

Gość Tracer
Napisano
6 godzin temu, Gość Pan napisał:

Centrum Polski w większości szału nie ma , jedynie nawadniane plantacje lepiej wyglądają

Napisano
4 godziny temu, Gość Tracer napisał:

Centrum Polski w większości szału nie ma , jedynie nawadniane plantacje lepiej wyglądają

Na podkarpaciu jest nieźle

Napisano
2 godziny temu, Gość Jimmy napisał:

To co dzisiaj po 30 zł za 15 kg 🤑 

Dzisiaj może będzie nawet więcej jak 30zl bo nikt nie nakopie ale po niedzieli pewno ostry zjazd cenowy po tych deszczach nie wiem jak gdzie indziej bo w okolicach Kalisza do 7 rano prawie 20 l spadlo 

Napisano

raczej zjazd na 10 zł, juz sie przejasnia, na dwa ciagniki beda kopac jak jak nie da rade jeden, tak zwykle bywa po takich opadach 

Napisano
Godzinę temu, Gość gos napisał:

raczej zjazd na 10 zł, juz sie przejasnia, na dwa ciagniki beda kopac jak jak nie da rade jeden, tak zwykle bywa po takich opadach 

Tak tak będzie po 5zl ,wczoraj Bugaj płacił 1,4 netto czemu biznesmenie nie kopaleś? Czasu nie miałeś czy nie było co kopac ?

Gość Swietokrzyskie
Napisano
2 godziny temu, Gość gos napisał:

Marudzicie jak stare baby na procesji.

Napisano
3 godziny temu, Okolice Wrocka napisał:

Tak tak będzie po 5zl ,wczoraj Bugaj płacił 1,4 netto czemu biznesmenie nie kopaleś? Czasu nie miałeś czy nie było co kopac ?

Jest takie staropolskie powiedzenie ,co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Mnie też nie interesuje to ile kto placil kiedyś tam tylko ile będa płacili w przyszłym tygodniu bo dopiero zaczynam kopac spod wlokniny

Napisano
1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał:

Jest takie staropolskie powiedzenie ,co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Mnie też nie interesuje to ile kto placil kiedyś tam tylko ile będa płacili w przyszłym tygodniu bo dopiero zaczynam kopac spod wlokniny

Serio dopiero spod włókniny zaczynasz kopać 😂😂😂

Napisano
40 minut temu, Okolice Wrocka napisał:

Serio dopiero spod włókniny zaczynasz kopać 😂😂😂

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni😁. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać😂😂😂