Gość Michu Napisano 4 Czerwca Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 29 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. 30 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. Jakby kazdy tak podchodxil do tematu to bylo by dobrze, a nie co nie ktorzy nawiozą ciężarowymi i jeszvze przeładowane Cytuj
Gość Mychał Napisano 4 Czerwca Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 41 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. Ja właśnie się ładuje na 2 busy z czego jeden jest już zamówiony po 2 xłote. Myśle że dobrze bedzie. Cytuj
Gość Pan Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 16 godzin temu, Gość Seba napisał: 80 gr Chyba za starego Cytuj
Gość Tracer Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 8 minut temu, Gość Pan napisał: Chyba za starego A to gdzie tak drogo płacą za starego jak 5 ziko worek cały czas , natomiast odnośnie tematu to Zjazdowa wczoraj 25-30zł worek Cytuj
Gość Master Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca Jaka dziś cena na Krakowie za żółtego ? Cytuj
Gość Pan Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2 godziny temu, Gość Tracer napisał: A to gdzie tak drogo płacą za starego jak 5 ziko worek cały czas , natomiast odnośnie tematu to Zjazdowa wczoraj 25-30zł worek W mniejszych ilościach się podawało całą zimę 10-12 zł Cytuj
Gość Zorientowany Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2 godziny temu, Gość Pan napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca Godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Odnośnie suszy mam 3 pola z ziemniakami w środę na jednym spadło 30 l /m na drugim 8l na trzecim nic.pola oddalone od siebie o 3km Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Kraków przekopany ,Sieradz folie pokończone ,Wrocław 2-3 znajomych ma porządny towar ,a reszta to lule w workach ,spekalusy+ jakby mogli to pacyny też byłyby ok .Także Panowie gacie wysoko trzymać !!!!!! Cytuj
Gość Marian Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 6 godzin temu, Gość Pan napisał: Jestem z mazowieckiego i ziemniaki które kopie deszczu dostały łączenie 12 mm. Susza potworna Cytuj
Gość Pan Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 54 minuty temu, Gość Marian napisał: Jestem z mazowieckiego i ziemniaki które kopie deszczu dostały łączenie 12 mm. Susza potworna I jak kolego wyniki rozumiem że szału nie ma ,ale jak wygląda ziemniak po 12 litrach deszczu? Cytuj
Gość Producent Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca Gdzie takie ceny jakie podajecie tutaj ?. Bo ja takie widzę na hurtowni już :) Cytuj
Gość Pyrus Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 3 godziny temu, Okolice Wrocka napisał: Kraków przekopany ,Sieradz folie pokończone ,Wrocław 2-3 znajomych ma porządny towar ,a reszta to lule w workach ,spekalusy+ jakby mogli to pacyny też byłyby ok .Także Panowie gacie wysoko trzymać !!!!!! To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach Cytuj
Gość Lubelskie Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca Godzinę temu, Gość Pyrus napisał: To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach Nigdy nie brakło,ale stan plantacji jest bardzo różny późniejsze odmiany słabo wyglądają do tego doszedł problem z odchwaszczaniem doglebowo nie bardzo działało a poprawki powodują przypalenia. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2 godziny temu, Gość Pyrus napisał: To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach To jak są takie piękne to powinno być 30t ,także pieniądz dobry zarobiony .A tak nie jest co nie ? Cytuj
Gość Marek Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 17 minut temu, Okolice Wrocka napisał: To jak są takie piękne to powinno być 30t ,także pieniądz dobry zarobiony .A tak nie jest co nie ? Po 2 zlote na tą chwile to nie jest najgorsza cena. U mnie nieźle młody zaplnował. Ten rok bedxie dużo lepszy od uprzedniego. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 22 minuty temu, Gość Marek napisał: Po 2 zlote na tą chwile to nie jest najgorsza cena. U mnie nieźle młody zaplnował. Ten rok bedxie dużo lepszy od uprzedniego. Ale nie twierdzę że ta cena jest zła ,bo jest b.dobra.Ja również na plony nie narzekam ,ale tutaj kolega wyżej pisał że są piękne plantacje .To jak są piękne plantacje to i jest piękny plon . To jak można na takim plonie nie zarobić ? Cytuj
Gość Michu Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca Jestem z Zagłębia kaliskiego jak ktoś pisze że tu ładne ziemniaki to naprawdę deszczu to nie ma wcale a 4 litry to żeby krzaki nie zdechły ,Riviera to wcale nie rośnie z gruntu a te późne pyry to w tym roku nawet międzyrzędzi jeszce nie przykryły Cytuj
Gość Janek Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 54 minuty temu, Gość Michu napisał: Jestem z Zagłębia kaliskiego jak ktoś pisze że tu ładne ziemniaki to naprawdę deszczu to nie ma wcale a 4 litry to żeby krzaki nie zdechły ,Riviera to wcale nie rośnie z gruntu a te późne pyry to w tym roku nawet międzyrzędzi jeszce nie przykryły Jestem z pogranicza lubelskie z świętokrzyskim niektóre plantacje strasznie marne u mnie wschodziły ponad miesiąc teraz się trochę poprawiły, ale i tak rzędów jeszcze nie zakryły. Cytuj
ahten Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca Pozne to dopiero wylaza z gruntu. Te sadzone przed wilekanoca dopiero zaczynaja zakrywac miedyrzedzia. Zimno i sucho wschod polski Cytuj
Gość Romek Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2 godziny temu, ahten napisał: Pozne to dopiero wylaza z gruntu. Te sadzone przed wilekanoca dopiero zaczynaja zakrywac miedyrzedzia. Zimno i sucho wschod polski Ziemniaka nie zabraknie ale napewno będzie mniej i cena lepsza Cytuj
Gość Polska centrum Napisano 7 Czerwca Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca Witam jaka cena młodych na Broniszach odmiany żółte proszę o prawdziwe odpowiedzi Cytuj
Gość Małorolny Napisano 7 Czerwca Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca Sezon nie jest stracony, pod warunkiem że nie zostaniemy ponownie zalani ziemniakiem z zachodu. Cytuj
Gość Janek Napisano 7 Czerwca Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 3 godziny temu, Gość Małorolny napisał: Sezon nie jest stracony, pod warunkiem że nie zostaniemy ponownie zalani ziemniakiem z zachodu. Sezon dopiero się zaczyna i jeszcze nic niewiadomo. Cytuj
Gość Tracer Napisano 8 Czerwca Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca Zjazdowa obecnie 20-25zł za żółtego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi