Gość rolnik Napisano Poniedziałek o 19:55 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 19:55 Zjazdowa dzisiaj 15 - 17 na wyjściu było Cytuj
Gość Mariusz Napisano wczoraj o 08:39 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:39 To dzisiaj na Łodzi podobnie jest, towaru też za dużo nie ma. Czyżby rolnikom się kopać nie chciało Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano wczoraj o 08:56 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:56 11 minut temu, Gość Mariusz napisał: To dzisiaj na Łodzi podobnie jest, towaru też za dużo nie ma. Czyżby rolnikom się kopać nie chciało Kiedy zrozumiecie,że miejscami nie ma ziemniaków.Nawet myślałem,że ja popełniłem jakiś błąd i nie rosną ale byłem u znajomego na polu i pod krzakiem 6-8 wielkosci kurzych jajek a zawsze o tej porze już kopaliśmy. Cytuj
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 09:27 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 09:27 Rekordow nie ma sie co spodziewac z cala pewnoscia. Cytuj
Gość Master Napisano wczoraj o 09:34 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 09:34 35 minut temu, Gość Swietokrzyskie napisał: Kiedy zrozumiecie,że miejscami nie ma ziemniaków.Nawet myślałem,że ja popełniłem jakiś błąd i nie rosną ale byłem u znajomego na polu i pod krzakiem 6-8 wielkosci kurzych jajek a zawsze o tej porze już kopaliśmy. To co było z pod przykryć musi się wykopać. Cytuj
ahten Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Swietokrzyskie napisał: Kiedy zrozumiecie,że miejscami nie ma ziemniaków.Nawet myślałem,że ja popełniłem jakiś błąd i nie rosną ale byłem u znajomego na polu i pod krzakiem 6-8 wielkosci kurzych jajek a zawsze o tej porze już kopaliśmy. Jak masz te 6-8 sztuk to jeszcze troche plonu bedzie, tutaj na wschodzie 3-5 ... Cytuj
Gość Rolnik Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Rekordow nie ma sie co spodziewac z cala pewnoscia. Niby ziemniaków nie ma a w niektórych skupach w okolicach Kalisza ziemniak 30gr i telefony się urywaja Cytuj
ahten Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Napisano 22 godziny temu 51 minut temu, Gość Rolnik napisał: Niby ziemniaków nie ma a w niektórych skupach w okolicach Kalisza ziemniak 30gr i telefony się urywaja A po co maja podnosic cene, skoro sprzedajacy sami chca sie wystrzelac? Cytuj
Gość Gość Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Napisano 21 godzin temu 19 minut temu, ahten napisał: A po co maja podnosic cene, skoro sprzedajacy sami chca sie wystrzelac? A druga sprawa to z tamtego roku mają i frytki i skrobię.Wlasciwie mogli by wcale nie kupować. Cytuj
Gość Handelek Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Napisano 21 godzin temu W Sandomierzu dzis rano przy 12workach kupiłem po8zl tyle gosc powiedział tyle zapłaciłem.drugi rok swoich nie opłaca się kopać i pewnie znów w polu zostaną. Cytuj
Gość rolnik Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Niby ziemniaków nie ma a w niektórych skupach w okolicach Kalisza ziemniak 30gr i telefony się urywaja W życiu bym nikomu nie zawiózł po 30 groszy luzem o tej porze. Tym bardziej że na giełdzie jest w granicy 1 zł/kg Cytuj
Gość Rolnik Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Napisano 15 godzin temu frytki niby jest w opór w magazynach a na ten rok mają niewiele gorsze ceny na kontraktach niż w ubiegłym roku to jak to jest ? Cytuj
Gość HandelZagranica Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Napisano 14 godzin temu 6 godzin temu, Gość Handelek napisał: W Sandomierzu dzis rano przy 12workach kupiłem po8zl tyle gosc powiedział tyle zapłaciłem.drugi rok swoich nie opłaca się kopać i pewnie znów w polu zostaną. To prawda ja sam wziun po tyle samo tylko 15 ton z Wroblewa Cytuj
Gość Marcin Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Napisano 2 godziny temu W dniu 6.07.2026 o 08:35, Gość Błaszki napisał: Panowie zatrzymajcie na chwilę " swoje kopaczki " i zerknijcie po ile w sklepach i na targowiskach są sprzedawane wasze ziemniaki. Ceny w detalu juz nie topnieja i ceny są lepsze patrząc rok do roku. Oczywiste jest ze plon będzie mniejszy w pl a i ue juz tyle nie dowiezie. Do góry głowa i majtki tez podciągnąć wyżej Cytuj
Sieradzak Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Napisano 2 godziny temu Wytłumacz to na giełdach.Irga po 15-16 żółty 8-10-12 Cytuj
Gość Michu Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Napisano 2 godziny temu Wczoraj w biedrze 1.5 kg francuskich pyrek 5.49 zł droższe od bananów a zresztą nasze myte kosztowały chyba 4 zł za 1.5 kg a ziemniaki na brudno ogólnie wcale się są wystawiane jak jest promocja to jest może są ale jak nie ma to nawet palety nie wystawia ogólnie widzę że ludzie mniej spożywają młodych w tych czasach z roku na rok i przez to ten przestuj normalnie ludzie tego nie jedzą bo to passę ,a robią swoją robotę i tak sobie myślę że nawet jak i tak każdy ograniczy areał o 20 %to i tak nie będzie ceny wszystko spier...l market który zarabia nawet 1000 %na rolniku ,normalnie się w głowie nie mieści ,biją cię skórzanym batem a ty musisz się uśmiechać ,to jest nowoczesne niewolnictwo Cytuj
Sieradzak Napisano 33 minuty temu Zgłoszenie Napisano 33 minuty temu Godzinę temu, Gość Michu napisał: Wczoraj w biedrze 1.5 kg francuskich pyrek 5.49 zł droższe od bananów a zresztą nasze myte kosztowały chyba 4 zł za 1.5 kg a ziemniaki na brudno ogólnie wcale się są wystawiane jak jest promocja to jest może są ale jak nie ma to nawet palety nie wystawia ogólnie widzę że ludzie mniej spożywają młodych w tych czasach z roku na rok i przez to ten przestuj normalnie ludzie tego nie jedzą bo to passę ,a robią swoją robotę i tak sobie myślę że nawet jak i tak każdy ograniczy areał o 20 %to i tak nie będzie ceny wszystko spier...l market który zarabia nawet 1000 %na rolniku ,normalnie się w głowie nie mieści ,biją cię skórzanym batem a ty musisz się uśmiechać ,to jest nowoczesne niewolnictwo I jeszcze oddaja zamówiony towar.Mam tu takiego gościa co marketami handluje to w zeszłym tygodniu dostał chyba więcej zwrotu niż wysłał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi