Gość Cielmik Napisano 17 Maja Zgłoszenie Napisano 17 Maja 11 godzin temu, Gość Romek napisał: Wcale nie. Jabłko drożeje, powoli ale jednak. Nie mówię o cwaniakach z tych niby grup ale o firmach kupujących na gotowo. Prince i inne czerwone 1,9-2 w karton nakładane. Jak ominiesz jednego pośrednika masz juz 2,2. Kim to nałożyć w karton jak ludzi nie ma. Waga w skrzyni 1.7-1,8 i do widzenia Cytuj
Gość Andrzej Napisano 18 Maja Zgłoszenie Napisano 18 Maja Opublikowano dane eksportowe za marzec 88 tysięcy ton. Polacy podali do WAPA że ubyło 115 tysięcy ton jabłek z komór. Nadal wierzycie w te statystki? Różnica 27 tysięcy ton. Gdzie rynek wewnętrzny, sklepy, markety i rynki hurtowe? Ile jabłek dla tych 88 tysięcy ton towaru na eksport trzeba było przesortować i odrzucić do przetwórstwa. Chyba wszyscy widzą jak po tym ciężkim sezonie wegetacyjnym 2025, przechowują się jabłka. A do ludzi, którzy próbują kreować rynek: nie zapominajcie o swoich korzeniach wywodzicie się z chłopstwa i szanujcie ciężką pracę rolników. Cytuj
Gość Suchy Napisano Czwartek o 16:25 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 16:25 Jak cenowo Prince i Idared ? Piszcie czy sort czy waga. Cytuj
Gość Smart Napisano Czwartek o 21:01 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 21:01 4 godziny temu, Gość Suchy napisał: Jak cenowo Prince i Idared ? Piszcie czy sort czy waga. Słabo, jabłek się teraz nabrało jest więcej niż w kwietniu. Ceny bez zmian. Cytuj
Gość Cielmik Napisano Sobota o 11:06 Zgłoszenie Napisano Sobota o 11:06 W dniu 21.05.2026 o 23:01, Gość Smart napisał: Słabo, jabłek się teraz nabrało jest więcej niż w kwietniu. Ceny bez zmian. Czyli ile Cytuj
Gość Daniel Napisano Niedziela o 09:21 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 09:21 22 godziny temu, Gość Cielmik napisał: Czyli ile Idared 1,2-1,3 Prince 1,5 Ceny do sortu. Cytuj
SG Napisano Niedziela o 10:17 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 10:17 Idaret 1.5 za wagę Prins 1.7 Cytuj
Gość Cielmik Napisano Niedziela o 10:51 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 10:51 Godzinę temu, Gość Daniel napisał: Idared 1,2-1,3 Prince 1,5 Ceny do sortu. To ja drożej sprzedałem we Wrześniu jak wy teraz Cytuj
Gość wgr/sad Napisano Niedziela o 14:04 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 14:04 3 godziny temu, Gość Cielmik napisał: To ja drożej sprzedałem we Wrześniu jak wy teraz No to powiem ja rok temu sprzedałem od maja juz jabłka po 3-4zł /kg Cytuj
Gość Cielmik Napisano Niedziela o 19:56 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 19:56 5 godzin temu, Gość wgr/sad napisał: No to powiem ja rok temu sprzedałem od maja juz jabłka po 3-4zł /kg Ja wtwdy nie miałem jabłka. I w tym roku też nie będe mieć Cytuj
Gość Marian Napisano Poniedziałek o 16:11 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 16:11 Wszyscy handlarze zgodnie twierdzą że towaru opór ale jak komora z ładnym towarem się otwiera to w momencie jest rozbierana. Wszędzie czeko i... Cytuj
Darek Napisano Poniedziałek o 17:43 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 17:43 1 godzinę temu, Gość Marian napisał: Wszyscy handlarze zgodnie twierdzą że towaru opór ale jak komora z ładnym towarem się otwiera to w momencie jest rozbierana. Wszędzie czeko i... Spokojnie,cierpliwi jeszcze zostaną wynagrodzeni.. Cytuj
Gość Gościu ziomek Napisano Poniedziałek o 19:41 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 19:41 Jakie ceny są teraz idaret prins golden teraz jest ??? Cytuj
Gość Suchy Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Napisano 21 godzin temu 17 godzin temu, Gość Gościu ziomek napisał: Jakie ceny są teraz idaret prins golden teraz jest ??? Prince 1,7 7+ do sortu, idared pewnie trochę taniej, ale nie mam więc nie powiem. Cytuj
Sebastian Pawłowski Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Napisano 20 godzin temu Co najbardziej wymaga poprawy na igrit.pl? Co Wam przeszkadza lub denerwuje podczas korzystania z serwisu? Piszcie do nas na e-mail: kontakt@igrit.pl lub wypowiedzcie się w wątku: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi