Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 godziny temu, Gość Mefedron napisał:

Chłopaki chyba tak jada z ceną bo się boją chyba żeby znowu w tym sezonie ziemniaka do lasów nie wywozić. A tak szczerze to idioci.

W tym roku takiej wydajności nie będzie widać po włokninach jakie liche 

Napisano
1 godzinę temu, Gość Pan napisał:

Takie liche że dzisiaj 6 kombajnów na 4km odcinku drogi widziałem nie licząc tego co dalej.I cena cały czas w dół.

Napisano
3 godziny temu, Gość Pan napisał:

W zeszłym roku w byle która rajkę się wjechało i towar się sypał do worka ,w tym roku tak nie będzie .Jeszcze zimno ,zapowiadają 

Napisano
7 minut temu, Okolice Wrocka napisał:

W zeszłym roku w byle która rajkę się wjechało i towar się sypał do worka ,w tym roku tak nie będzie .Jeszcze zimno ,zapowiadają 

Teraz popadało prawie wszedzie. Zobaczycie za tydxień co bedzie sie działo.

Napisano
21 minut temu, Gość Karpiszon napisał:

Bedą dobre promocje. Domyślam się.

Napisano
Godzinę temu, Gość Karpiszon napisał:

Ma się ochłodzić poniżej normy majowej .Wilgoć ,chłodno ,uszkodzenia po mrozach =zaraza murowana .Zaraz to będzie płacz czym tu pryskać 😂😂

Napisano
3 godziny temu, Gość Kaśka napisał:

Bedą dobre promocje. Domyślam się.

Sezon się właściwie nie zaczal a Wy juz biadolicie ,że ceny nie będzie.Rok pod względem plonu raczej słabo się zapowiada.W moich stronach ponad miesiąc jak zasadzony i jeszcze nie wschodzi.Caly czas zimni i sucho.

Napisano
8 godzin temu, Gość Poszkodowany napisał:

Mi cały sad wymarzł i muszę iść w ziemniaka, co robić tylko to pewne jest...

Wymarzł to wymarzł takie życie.odszkodowanie weźmiesz i będziesz żył jak lord

Gość Sieradzak
Napisano
8 godzin temu, Gość Poszkodowany napisał:

Pewna jest robota przy tym a nie zysk

Napisano
13 godzin temu, Gość Karpiszon napisał:

Popadało okolice pacanowa 10 litrów w 3 deszczach szału nie ma 

Napisano
11 godzin temu, Gość Karol napisał:

Sezon się właściwie nie zaczal a Wy juz biadolicie ,że ceny nie będzie.Rok pod względem plonu raczej słabo się zapowiada.W moich stronach ponad miesiąc jak zasadzony i jeszcze nie wschodzi.Caly czas zimni i sucho.

U mnie wielka sobote czesc sadzona.

to co wyszlo do soboty na niedziele rano, to upalone mrozem

Napisano
13 godzin temu, Gość Poszkodowany napisał:

Ja na Twoim miejscu to bym wyrwał cały ten sad i sadził wszędzie ziemniaki nawet w ogródku pod oknem.Tak zachlannych i pazernych osób jak sadownicy to nie ma w żadnej branży.Moj sąsiad to nawet trawnik zaorał i drzewka wsadził bo mu mało.

Gość Sieradzak
Napisano

Jak tam cena na młode?W Kaliszu powoli zaczyna być widoczne dno nawet po 2zl desperaci Zanim zacznę swoje kopać będzie papiereczek za woreczek.za***iscie

Gość Rolnik
Napisano

A wy mysleliscie ze stary bedzie po 30 groszy a mlody po 5 zloty ? Chlopie jeszcze jest pelno starego ziemniaka z chlodni za grosze to kto ma niby nawalic ta kupe forsy za mlodego po drugie stary jest o niebo smaczniejszy niz te pierwsze mlode 

Gość Tracer
Napisano

Dokładnie stary ziemniak 10-20-30gr a i za darmo też się wyrwie jak chce się kogoś wybawić przed wywiezieniem na pole, więc młody zapewne szybko spadnie do tej złotówki moim zdaniem.