Gość Gość Arrow Napisano 3 Maja Zgłoszenie Napisano 3 Maja 19 minut temu, Okolice Wrocka napisał: Warunki idealnie to były w zeszłym roku Dokładnie poczekajmy do zbiorów a nie na zapas ustalacie cenę.pogoda wszystko zweryfikuje.U mnie włóknina X2 zmarzły do zera Cytuj
Gość Janek Napisano 3 Maja Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2 godziny temu, Gość Gość Arrow napisał: Dokładnie poczekajmy do zbiorów a nie na zapas ustalacie cenę.pogoda wszystko zweryfikuje.U mnie włóknina X2 zmarzły do zera Ja to bym proponował, żeby o cenach i plonach nie dyskutować bo to tylko pogarsza sprawę.Jak ogólnie u was że wschodami?posadziłem ponad dwa tygodnie temu i dopiero puka sadzeniak.Dlugo jakoś mi się wydaje Cytuj
Gość Władek Napisano 3 Maja Zgłoszenie Napisano 3 Maja 5 godzin temu, Gość Gość Arrow napisał: Oby była ta cena szału nie ma w tym roku ale wszystko nie zamarzło. Ładne jak na ten rok. Z jakiego regionu jesteś że nie wymarzły Cytuj
Gość Gość Arrow Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 6 godzin temu, Gość Władek napisał: Ładne jak na ten rok. Z jakiego regionu jesteś że nie wymarzły Mazowsze.a u Was jak sytuacja???? Cytuj
Gość Karol Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 17 minut temu, Gość Gość Arrow napisał: Mazowsze.a u Was jak sytuacja???? U nas lipa. Lubelskie wymarzlo. Okrycia podwójne nie dały rady. Cytuj
Gość Romek Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja Godzinę temu, Gość Karol napisał: U nas lipa. Lubelskie wymarzlo. Okrycia podwójne nie dały rady. Tez jestem z mazowsza i krzaki 10 cmpod podwójna okrywa leżą martwe Cytuj
Gość Kamil Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 4 godziny temu, Gość Romek napisał: Tez jestem z mazowsza i krzaki 10 cmpod podwójna okrywa leżą martwe Panowie ja wsadzilem pierwszy rok i mi wymarzlo wszystko pod podwojnym przykryciem. Czy jeszcze sie odnowią czy siac kukurydze w tym miejscu. Jak myslicir Cytuj
A_2 Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 9 minut temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Piękny ziemniak, gratulacje!! Cytuj
Gość Władek Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 42 minuty temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Ty sie w tym roku odbijesz Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja Godzinę temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Piękne ziemniaki I najważniejsza sprawą że właściciel tego towaru potrafi dobrze sprzedac swoje ziemniaki a nie rozdać k**wa za pół darmo jak większość tych oszołomów na Targpiaście Cytuj
Gość Lukasz Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 1 godzinę temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Super teraz tylko ceny życzyć dobrej. Cytuj
Gość Barti Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2 godziny temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Jaka odmiana? Cytuj
ahten Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 4 godziny temu, Gość Kamil napisał: Panowie ja wsadzilem pierwszy rok i mi wymarzlo wszystko pod podwojnym przykryciem. Czy jeszcze sie odnowią czy siac kukurydze w tym miejscu. Jak myslicir Zbytnio ziemniakow z tego nie bedzie A jak przesiejesz qq to bedziesz mial ziemniaki w niej, bo nie zwalczysz Cytuj
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja riwiera a na lewo colomba Cytuj
Gość Gość Arrow Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 3 godziny temu, ahten napisał: Zbytnio ziemniakow z tego nie bedzie A jak przesiejesz qq to bedziesz mial ziemniaki w niej, bo nie zwalczysz Człowieku ogarnij się szkoda ci Cytuj
ahten Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja Godzinę temu, Gość Gość Arrow napisał: Człowieku ogarnij się szkoda ci Czego mi niby szkoda? czyjejs pracy? Cytuj
Gość Kama Napisano 4 Maja Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2 godziny temu, ahten napisał: Czego mi niby szkoda? czyjejs pracy? Bedą ziemniaki. Tylko 2 lub 3 tygodnie później. Podlewaj dobrze i bedziesz mial dobry plon. Cytuj
A_2 Napisano 5 Maja Zgłoszenie Napisano 5 Maja 6 godzin temu, Gość Kama napisał: Bedą ziemniaki. Tylko 2 lub 3 tygodnie później. Podlewaj dobrze i bedziesz mial dobry plon. Dobrze radzisz. Nic nie rób, tak jak kolega pisze - woda i chwilę dłużej poczekasz ale będzie plon. Cytuj
Gość Kamil Napisano 5 Maja Zgłoszenie Napisano 5 Maja 21 minut temu, Gość Barti napisał: W jakim terminie sadziłeś? Początek marca Cytuj
Gość Sad22 Napisano 7 Maja Zgłoszenie Napisano 7 Maja Rumun widzę juz ruszył. Orientuje sie ktos jaka cena ? Cytuj
Gość Janek Napisano 7 Maja Zgłoszenie Napisano 7 Maja Godzinę temu, Gość Sad22 napisał: Rumun widzę juz ruszył. Orientuje sie ktos jaka cena ? Koledzy popadało coś u Was u mnie południe świętokrzyskiego strasznie sucho ziemniak jak w piachu Cytuj
Gość Kkr Napisano 7 Maja Zgłoszenie Napisano 7 Maja 57 minut temu, Gość Janek napisał: Koledzy popadało coś u Was u mnie południe świętokrzyskiego strasznie sucho ziemniak jak w piachu 1 zł w hurcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi