Gość Kkr Napisano 27 Lipca Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 17 godzin temu, Gość Rolnik hanys śląsk napisał: Misiu kolorowy wierz lub nie ale tyle sprzedaje - dobra lokalizacja i koło mnie nikt już nie sadzi bo twierdzą że się nie opłaci W okolicach przygranicznych 500 kg średnio na dzień to żaden problem w tej cenie podać Cytuj
Gość Hans Napisano 27 Lipca Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 8 godzin temu, Gość Kkr napisał: W okolicach przygranicznych 500 kg średnio na dzień to żaden problem w tej cenie podać To wy jeszcze narzekata jak po 500 kg na dzień w takich pieniądzach sprzedajeta. Cytuj
Gość Xyz Napisano Wtorek o 18:58 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 18:58 Co taka cisza kopiecie do bólu? Cytuj
Gość Gość Napisano Wtorek o 21:14 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 21:14 2 godziny temu, Gość Xyz napisał: Co taka cisza kopiecie do bólu? Lepiej milczeć niż farmazony opowiadać. Cytuj
Sieradzak Napisano Środa o 12:19 Zgłoszenie Napisano Środa o 12:19 17 godzin temu, Gość Xyz napisał: Co taka cisza kopiecie do bólu? Jak to się mówi.MAMY SPIETRZENIE PRAC POLOWYCH.Zbieramy bezcenne zboże a w międzyczasie kopiemy równie drogocenne ziemniaki więc nie ma czasu na piep...w głupot.Jak tam zjazdowa? Cytuj
Gość Xyz Napisano Środa o 13:04 Zgłoszenie Napisano Środa o 13:04 44 minuty temu, Sieradzak napisał: Jak to się mówi.MAMY SPIETRZENIE PRAC POLOWYCH.Zbieramy bezcenne zboże a w międzyczasie kopiemy równie drogocenne ziemniaki więc nie ma czasu na piep...w głupot.Jak tam zjazdowa? Uśmiechamy się byle do jesieni Cytuj
Gość Marek Napisano Środa o 18:31 Zgłoszenie Napisano Środa o 18:31 5 godzin temu, Gość Xyz napisał: Uśmiechamy się byle do jesieni Panowie jak u was z wydajnścią, bo u mnie tak srednio 44 t z ha mówie o rivierze Cytuj
Gość Rolnik Napisano Środa o 20:00 Zgłoszenie Napisano Środa o 20:00 Denar 25 ton plonu ogólnego Cytuj
Gość Kkr Napisano Środa o 21:04 Zgłoszenie Napisano Środa o 21:04 2 godziny temu, Gość Marek napisał: Panowie jak u was z wydajnścią, bo u mnie tak srednio 44 t z ha mówie o rivierze U mnie 60 t bez podlewania Cytuj
Gość Tracer Napisano Czwartek o 10:52 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 10:52 22 godziny temu, Sieradzak napisał: Jak to się mówi.MAMY SPIETRZENIE PRAC POLOWYCH.Zbieramy bezcenne zboże a w międzyczasie kopiemy równie drogocenne ziemniaki więc nie ma czasu na piep...w głupot.Jak tam zjazdowa? Nie wiem co prawda jak ziemniak natomiast sąsiad jeździ z włoszczyzną to mówi nędza , trochę aby szykuje bo za dużo nie sprzeda się wciągu biletu , mało kupca a dużo towaru mimo że żniwa w pełni , nieraz to były braki towaru bo część rolników jak w polu robiła a teraz niema różnicy Cytuj
Gość Gość rolnik mazowsze Napisano Czwartek o 11:16 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 11:16 Nie umiem na tą chwilę ocenić wydajności ale ogólnie szału nie ma widzę że jest mała plenność kopie Irysa i Denara sądzonego po 20 kwietnia. Ziemniaki bez podlewania Cytuj
Sieradzak Napisano Czwartek o 14:20 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 14:20 3 godziny temu, Gość Tracer napisał: Nie wiem co prawda jak ziemniak natomiast sąsiad jeździ z włoszczyzną to mówi nędza , trochę aby szykuje bo za dużo nie sprzeda się wciągu biletu , mało kupca a dużo towaru mimo że żniwa w pełni , nieraz to były braki towaru bo część rolników jak w polu robiła a teraz niema różnicy Jednym zdaniem.Nie dość że jest ujowo to do tego tanio i gorąco. Cytuj
Gość Michał Napisano Czwartek o 20:48 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 20:48 6 godzin temu, Sieradzak napisał: Jednym zdaniem.Nie dość że jest ujowo to do tego tanio i gorąco. To jak jest tak ujowo, tanio i gorąco to jedz nad morze lub jezioro tak jak wszyscy kupcy pośrednicy itp. a nie na siłę kopać i na Zjazdową. Cytuj
Sieradzak Napisano Piątek o 05:11 Zgłoszenie Napisano Piątek o 05:11 8 godzin temu, Gość Michał napisał: To jak jest tak ujowo, tanio i gorąco to jedz nad morze lub jezioro tak jak wszyscy kupcy pośrednicy itp. a nie na siłę kopać i na Zjazdową. Ciesze się urokami natury z pokładu kombajnu zbożowego. Sebastian Pawłowski dodał reakcję 1 Cytuj
Gość Rolnik Napisano Piątek o 09:28 Zgłoszenie Napisano Piątek o 09:28 Nie kopac za te pieniadze i tyle. Cytuj
Gość Rolnik Napisano Piątek o 18:22 Zgłoszenie Napisano Piątek o 18:22 Soraya nie dość ze plonu nie ma to już od upału lęty suche Cytuj
A_2 Napisano Piątek o 19:26 Zgłoszenie Napisano Piątek o 19:26 Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Soraya nie dość ze plonu nie ma to już od upału lęty suche jaki region Kolego? Cytuj
Gość Cukier Napisano Piątek o 20:03 Zgłoszenie Napisano Piątek o 20:03 36 minut temu, A_2 napisał: jaki region Kolego? U mnie kuj-pom też soraya nie będzie za szałowa. Jednak te upały zrobiły swoje. Zapowiadało się dużo lepiej Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano Piątek o 21:08 Zgłoszenie Napisano Piątek o 21:08 Godzinę temu, Gość Cukier napisał: U mnie kuj-pom też soraya nie będzie za szałowa. Jednak te upały zrobiły swoje. Zapowiadało się dużo lepiej U mnie soraya ładna za to quinn anna marna i belarosa po 2-3 giganty pod krzakiem. Cytuj
Gość Henio Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Napisano 12 godzin temu W dniu 31.07.2026 o 23:08, Gość Swietokrzyskie napisał: U mnie soraya ładna za to quinn anna marna i belarosa po 2-3 giganty pod krzakiem. Masą nadrobisz Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Gość Henio napisał: Masą nadrobisz Kto mi to kupi ja detaluje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi