Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kkr
Napisano
17 godzin temu, Gość Rolnik hanys śląsk napisał:

Misiu kolorowy wierz lub nie ale tyle sprzedaje - dobra lokalizacja i koło mnie nikt już nie sadzi bo twierdzą że się nie opłaci🤨

W okolicach przygranicznych 500 kg średnio na dzień to żaden problem w tej cenie podać 

Gość Hans
Napisano
8 godzin temu, Gość Kkr napisał:

W okolicach przygranicznych 500 kg średnio na dzień to żaden problem w tej cenie podać 

To wy jeszcze narzekata jak po 500 kg na dzień w takich pieniądzach sprzedajeta.

Gość Gość
Napisano
2 godziny temu, Gość Xyz napisał:

Co taka cisza kopiecie do bólu?

Lepiej milczeć niż farmazony opowiadać.

Napisano
17 godzin temu, Gość Xyz napisał:

Co taka cisza kopiecie do bólu?

Jak to się mówi.MAMY SPIETRZENIE PRAC POLOWYCH.Zbieramy bezcenne zboże a w międzyczasie kopiemy równie drogocenne ziemniaki więc nie ma czasu na piep...w głupot.Jak tam zjazdowa?

Napisano
44 minuty temu, Sieradzak napisał:

Jak to się mówi.MAMY SPIETRZENIE PRAC POLOWYCH.Zbieramy bezcenne zboże a w międzyczasie kopiemy równie drogocenne ziemniaki więc nie ma czasu na piep...w głupot.Jak tam zjazdowa?

Uśmiechamy się byle do jesieni

Napisano
5 godzin temu, Gość Xyz napisał:

Uśmiechamy się byle do jesieni

Panowie jak u was z wydajnścią, bo u mnie tak srednio 44 t z ha mówie o rivierze

Napisano
2 godziny temu, Gość Marek napisał:

Panowie jak u was z wydajnścią, bo u mnie tak srednio 44 t z ha mówie o rivierze

U mnie 60 t bez podlewania

Napisano
22 godziny temu, Sieradzak napisał:

Nie wiem co prawda jak ziemniak natomiast sąsiad jeździ z włoszczyzną to mówi nędza , trochę aby szykuje bo za dużo nie sprzeda się wciągu biletu , mało kupca a dużo towaru mimo że żniwa w pełni , nieraz to były braki towaru bo część rolników jak w polu robiła a teraz niema różnicy

Gość Gość rolnik mazowsze
Napisano

Nie umiem na tą chwilę ocenić wydajności ale ogólnie szału nie ma widzę że jest mała plenność kopie Irysa i Denara sądzonego po 20 kwietnia. Ziemniaki bez podlewania 

Napisano
3 godziny temu, Gość Tracer napisał:

Nie wiem co prawda jak ziemniak natomiast sąsiad jeździ z włoszczyzną to mówi nędza , trochę aby szykuje bo za dużo nie sprzeda się wciągu biletu , mało kupca a dużo towaru mimo że żniwa w pełni , nieraz to były braki towaru bo część rolników jak w polu robiła a teraz niema różnicy

Jednym zdaniem.Nie dość że jest ujowo to do tego tanio i gorąco.

Gość Michał
Napisano
6 godzin temu, Sieradzak napisał:

Jednym zdaniem.Nie dość że jest ujowo to do tego tanio i gorąco.

To jak jest tak ujowo, tanio i gorąco to jedz nad morze lub jezioro tak jak wszyscy kupcy pośrednicy itp. a nie na siłę kopać i na Zjazdową. 

Napisano
Godzinę temu, Gość Rolnik napisał:

Soraya nie dość ze plonu nie ma to już od upału lęty suche

jaki region Kolego?

Gość Cukier
Napisano
36 minut temu, A_2 napisał:

jaki region Kolego?

U mnie kuj-pom też soraya nie będzie za szałowa. Jednak te upały zrobiły swoje. Zapowiadało się dużo lepiej

Gość Swietokrzyskie
Napisano
Godzinę temu, Gość Cukier napisał:

U mnie kuj-pom też soraya nie będzie za szałowa. Jednak te upały zrobiły swoje. Zapowiadało się dużo lepiej

U mnie soraya ładna za to quinn anna marna i belarosa po 2-3 giganty pod krzakiem.

Napisano
W dniu 31.07.2026 o 23:08, Gość Swietokrzyskie napisał:

U mnie soraya ładna za to quinn anna marna i belarosa po 2-3 giganty pod krzakiem.

Masą nadrobisz

Gość Swietokrzyskie
Napisano
3 godziny temu, Gość Henio napisał:

Masą nadrobisz

Kto mi to kupi ja detaluje.