Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jasnowidz
Napisano
2 godziny temu, Gość Rolnik napisał:

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni😁. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać😂😂😂

A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność 

Napisano
13 godzin temu, Gość Rolnik napisał:

Dzisiaj może będzie nawet więcej jak 30zl bo nikt nie nakopie ale po niedzieli pewno ostry zjazd cenowy po tych deszczach nie wiem jak gdzie indziej bo w okolicach Kalisza do 7 rano prawie 20 l spadlo 

Sąsiad na 2 traktory jedzie. Marze sie ale pomalù idzie

Napisano
2 godziny temu, Gość Jasnowidz napisał:

A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność 

W tym roku cena jest niezła jak na tą chwilę. Plon też jest bardzo dobry, wiec nie wiem w czym problem.

Gość Polska  centrum
Napisano

A dziś w Kauflandzie  młody  polski 1,  89 już czuje kombinują jak chłopa uj***ć to po jle jm dowożą??

Gość Gość
Napisano
5 godzin temu, Gość Rolnik napisał:

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni😁. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać😂😂😂

Pospiesz się bo jelenie wykupią... niech każdy po swojemu zinterpretuje pierwsze zdanie.

Gość Tracer
Napisano
4 godziny temu, Gość Kokon napisał:

Elizówka 20 zł

Jednak Zjazdowa też już 20zł worek😀

Gość Kupiec
Napisano

Witam  co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających.

Napisano
22 minuty temu, Gość Kupiec napisał:

Witam  co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających.

Nie rób zamieszania i nie siej farmazonów.