Okolice Wrocka Napisano wczoraj o 16:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:55 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać Banki dalej dają ? Cytuj
Gość Jasnowidz Napisano wczoraj o 16:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:55 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność Cytuj
Gość Marian Napisano wczoraj o 18:50 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 18:50 W tym sezonie cena nie padnie na pysk, to pewne Cytuj
Gość Roki Napisano wczoraj o 19:10 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:10 13 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Dzisiaj może będzie nawet więcej jak 30zl bo nikt nie nakopie ale po niedzieli pewno ostry zjazd cenowy po tych deszczach nie wiem jak gdzie indziej bo w okolicach Kalisza do 7 rano prawie 20 l spadlo Sąsiad na 2 traktory jedzie. Marze sie ale pomalù idzie Cytuj
Gość Krasch Napisano wczoraj o 19:13 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:13 2 godziny temu, Gość Jasnowidz napisał: A za rok płakac,że na paliwo nie masz,taka chłopska mentalność W tym roku cena jest niezła jak na tą chwilę. Plon też jest bardzo dobry, wiec nie wiem w czym problem. Cytuj
Gość Polska centrum Napisano wczoraj o 19:28 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 19:28 A dziś w Kauflandzie młody polski 1, 89 już czuje kombinują jak chłopa uj***ć to po jle jm dowożą?? Cytuj
Gość Gość Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Napisano 23 godziny temu 5 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ale za to będzie i plon i cena też powinna się utrzymać także John Deere mogę zamawiać Pospiesz się bo jelenie wykupią... niech każdy po swojemu zinterpretuje pierwsze zdanie. Cytuj
Gość Tracer Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Napisano 8 godzin temu Zjazdowa spadek na 25zł worek Cytuj
Gość Kokon Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, Gość Tracer napisał: Zjazdowa spadek na 25zł worek Elizówka 20 zł Cytuj
Gość Tracer Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Gość Kokon napisał: Elizówka 20 zł Jednak Zjazdowa też już 20zł worek Cytuj
Gość Kupiec Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Napisano 3 godziny temu Witam co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających. Cytuj
Gość Kokon Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Gość Kupiec napisał: Witam co do Elizówki to cały czas mało towaru i nie mniej jak 30zl momentami nawet więcej i wszystko przeżut . Zapraszamy sprzedających. Nie rób zamieszania i nie siej farmazonów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi