Gość Marek Napisano Poniedziałek o 14:03 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 14:03 36 minut temu, Gość Błaszki napisał: Podwójne przykrycia dopiero idą, a jest tego bardzo mało. Jak ruszy sama włóknina za tydzień to już będzie złotówka, a później to już z górki żeby dogonić cenę ziemniaka z poprzedniego sezonu. Masakra. Ja myślalem że za tydxień rusze z kopaniem. Mialem nadzieje że sprzedsm po 2 xlote. Z tego co widzę to chyba nie realne. Zastanawism sie czy jest sens kopsnia za tydxień czy lepiej ich na jesieni sprobować sprzedać. Cytuj
Gość Lolo Napisano Poniedziałek o 14:49 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 14:49 44 minuty temu, Gość Marek napisał: Masakra. Ja myślalem że za tydxień rusze z kopaniem. Mialem nadzieje że sprzedsm po 2 xlote. Z tego co widzę to chyba nie realne. Zastanawism sie czy jest sens kopsnia za tydxień czy lepiej ich na jesieni sprobować sprzedać. Nie chcę doradzać , ale na jesień może być powtórka z tamtego roku... Cytuj
Gość Gość Napisano Poniedziałek o 18:02 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 18:02 3 godziny temu, Gość Marek napisał: Masakra. Ja myślalem że za tydxień rusze z kopaniem. Mialem nadzieje że sprzedsm po 2 xlote. Z tego co widzę to chyba nie realne. Zastanawism sie czy jest sens kopsnia za tydxień czy lepiej ich na jesieni sprobować sprzedać. Nikt sytuacji nie przewidzi co będzie osobiście wolałbym sprzedać teraz niż jesienią kręgosłup marnować. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano Poniedziałek o 18:23 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 18:23 Selekcja naturalna ruszyła Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Poniedziałek o 19:23 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 19:23 57 minut temu, Okolice Wrocka napisał: Selekcja naturalna ruszyła Myślisz że to przejściowe? Niestety nie, mało tego.Bedzie co raz gorzej. Cytuj
Gość Kupiec Napisano Poniedziałek o 19:28 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 19:28 Godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Selekcja naturalna ruszyła Chłopy już nas przyzwyczaiły, że robią za „co łaską” Cytuj
Okolice Wrocka Napisano Poniedziałek o 20:04 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 20:04 39 minut temu, Gość Sieradzak napisał: Myślisz że to przejściowe? Niestety nie, mało tego.Bedzie co raz gorzej. W czerwcu zeszłego roku mówiłem że trzeba jeszcze jednego takiego roku .Durniów musi przesiać trochę Cytuj
ahten Napisano Poniedziałek o 20:08 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 20:08 5 godzin temu, Gość Lolo napisał: Nie chcę doradzać , ale na jesień może być powtórka z tamtego roku... W polowie czerwca bedzie powtorka z tamtego roku a nie na jesien Cytuj
Gość Rolnik Napisano Wtorek o 10:17 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 10:17 Ale na co liczyli rolnicy ? Jest starego ziemniaka od wyboru do koloru i to bylo wiadome juz zima, ze wejdziemy w nowy sezon z duuuuzym zapasem ziemniaka i nie ma co szalec z nasadzeniami... Cytuj
Gość Kkr Napisano Wtorek o 11:08 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 11:08 49 minut temu, Gość Rolnik napisał: Ale na co liczyli rolnicy ? Jest starego ziemniaka od wyboru do koloru i to bylo wiadome juz zima, ze wejdziemy w nowy sezon z duuuuzym zapasem ziemniaka i nie ma co szalec z nasadzeniami... starego moze i jeszcze jest trochę ale to w większości paszowka Cytuj
Gość Gość Napisano Wtorek o 11:12 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 11:12 43 minuty temu, Gość Rolnik napisał: Ale na co liczyli rolnicy ? Jest starego ziemniaka od wyboru do koloru i to bylo wiadome juz zima, ze wejdziemy w nowy sezon z duuuuzym zapasem ziemniaka i nie ma co szalec z nasadzeniami... Stary ziemniak nie ma tu nic do rzeczy.Nawet jeśli stary byłby za darmo duża część osób kupi nowego.Zona pracuje w domu weselnym i już od dawna mieli importowany a teraz przeszli na nasze.Nawet jakby był 20zl za kilo szef i tak kupi mlode bo tego klijent wymaga. Cytuj
Gość Rolnik Napisano Wtorek o 17:16 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 17:16 Bzdura! Woze pyry na sklep starego sprzeda 30 workow mlodego 2-3 worki taka sytuacja panie kolego. Cytuj
Gość Marek Napisano Wtorek o 17:20 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 17:20 2 minuty temu, Gość Rolnik napisał: Bzdura! Woze pyry na sklep starego sprzeda 30 workow mlodego 2-3 worki taka sytuacja panie kolego. U nas też stary jest za bezcen i ludxie wolą starego. Pomimo że młody jest tani to ludxie narzekają że jeszcze za drogo. Cytuj
Gość Krakow gielda Napisano Wtorek o 17:23 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 17:23 Byłem dzis w Krakowie 18zl.za worek oddawali masakra Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Wtorek o 18:26 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 18:26 Godzinę temu, Gość Krakow gielda napisał: Byłem dzis w Krakowie 18zl.za worek oddawali masakra Ooo, to złotówkę w tym tygodniu zobaczymy. Cytuj
Gość Tracer Napisano Wtorek o 18:31 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 18:31 7 godzin temu, Gość Gość napisał: Stary ziemniak nie ma tu nic do rzeczy. Nawet jeśli stary byłby za darmo duża część osób kupi nowego.Zona pracuje w domu weselnym i już od dawna mieli importowany a teraz przeszli na nasze.Nawet jakby był 20zl za kilo szef i tak kupi mlode bo tego klijent wymaga. Tylko ile przerobi taki dom weselny ziemniaków a ile ludzie do domu , z reguły chyba większość na wesele idzie się nażreć mięcha o ile nie jest jakimś tam wegetarianinem czy weganem czy inne cuda na kijach a jednak zdecydowana większość patrzy na cenę Cytuj
Gość Janek Napisano Wtorek o 18:45 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 18:45 52 minuty temu, Gość Tbu napisał: Za 15 szło kupic I super Jak nie macie rozumu to będziecie robić za miskę suchego ryżu. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano Wtorek o 19:03 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 19:03 Godzinę temu, Gość Tbu napisał: Za 15 szło kupic Sieradzaki też na Krakowie zj***li cenę ? Na Wrocławiu 2 i w dół Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Wtorek o 20:34 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 20:34 Godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Sieradzaki też na Krakowie zj***li cenę ? Na Wrocławiu 2 i w dół Nawet jeszcze kombajnu nie wyciągnąłem.Wiec nie do mnie pretensje.Wini są ci co pola na kapuste sobie nie zostawili i teraz ryją na sile.Swoja drogą sądzę że kapuste czeka ten sam los co w mijającym sezonie Cytuj
Gość Pan Napisano Środa o 05:18 Zgłoszenie Napisano Środa o 05:18 Jakie wydajności osiągacie i jak u was wygląda ziemniak świętokrzyskie włókniny brzydsze niz w roku ubiegłym grunt zalezy od odmiany Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Środa o 06:08 Zgłoszenie Napisano Środa o 06:08 48 minut temu, Gość Pan napisał: Jakie wydajności osiągacie i jak u was wygląda ziemniak świętokrzyskie włókniny brzydsze niz w roku ubiegłym grunt zalezy od odmiany Bardzo dobrze.Niektore grunty w zależności od odmiany w ciągu dwóch tygodni zewrą teflonu Cytuj
Gość Producent Napisano Środa o 08:53 Zgłoszenie Napisano Środa o 08:53 Ludzie wy sami siebie zaorzecie, nie trzeba polityki i pogody. Dobrze, że zredukowałem o 90 procent jadalnego, nie będę musiał patrzeć na ten cyrk. Cytuj
Gość Tracer Napisano Środa o 09:21 Zgłoszenie Napisano Środa o 09:21 12 godzin temu, Gość Sieradzak napisał: Nawet jeszcze kombajnu nie wyciągnąłem.Wiec nie do mnie pretensje.Wini są ci co pola na kapuste sobie nie zostawili i teraz ryją na sile.Swoja drogą sądzę że kapuste czeka ten sam los co w mijającym sezonie Ja w tym roku pierwszy raz będę bez czerwonej i białej na jesień więc może będzie poprawa Cytuj
Gość Rolnik Napisano Środa o 09:58 Zgłoszenie Napisano Środa o 09:58 U mnie redukcja arealu jadalnego o 35 procent po glowie sie drapalem czy dobrze robie jednak widze ze trzeba bylo jeszcze mniej zasadzic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi