Gość Jjj Napisano Piątek o 07:46 Zgłoszenie Napisano Piątek o 07:46 Jak myślicie po niedzieli będzie poniżej 4 za skrzyneczkę czy odbije się cena Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano Piątek o 08:05 Zgłoszenie Napisano Piątek o 08:05 18 minut temu, Gość Jjj napisał: Jak myślicie po niedzieli będzie poniżej 4 za skrzyneczkę czy odbije się cena Od poniedziałku 30 stopni to otrząsarki zjebia cena i gdy sie skonczą to wróci może nie na 6 ale te 5 powinno być Cytuj
Gość Czekać na 12 Napisano Piątek o 09:53 Zgłoszenie Napisano Piątek o 09:53 1 godzinę temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Od poniedziałku 30 stopni to otrząsarki zjebia cena i gdy sie skonczą to wróci może nie na 6 ale te 5 powinno być Będzie 12 Cierpliwi zostaną wynagrodzeni Cytuj
Gość Perkoz Napisano Piątek o 10:34 Zgłoszenie Napisano Piątek o 10:34 Kto chce kupić to kupuje i płaci a wy dalej obniżajcie ceny:) Cytuj
Gość Kier Napisano Piątek o 10:36 Zgłoszenie Napisano Piątek o 10:36 2 godziny temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Od poniedziałku 30 stopni to otrząsarki zjebia cena i gdy sie skonczą to wróci może nie na 6 ale te 5 powinno być Od poniedziałku to tylko maszyny zostają bo ludzie już ręcznie zerwa do końca tygodni Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano Piątek o 10:49 Zgłoszenie Napisano Piątek o 10:49 12 minut temu, Gość Kier napisał: Od poniedziałku to tylko maszyny zostają bo ludzie już ręcznie zerwa do końca tygodni Maszynowo bedzie w kisten bo w skrzynce bedzie zupa a nie wiśnia Cytuj
Gość Strefa Napisano Piątek o 11:16 Zgłoszenie Napisano Piątek o 11:16 36 minut temu, Gość Kier napisał: Od poniedziałku to tylko maszyny zostają bo ludzie już ręcznie zerwa do końca tygodni To samo mówi skupowy do którego ja zawsze oddaje. 4,5 - 5 mowi ze będzie skrzynka , kisten bez zmian Cytuj
Gość Wisniak Napisano Piątek o 11:42 Zgłoszenie Napisano Piątek o 11:42 25 minut temu, Gość Strefa napisał: To samo mówi skupowy do którego ja zawsze oddaje. 4,5 - 5 mowi ze będzie skrzynka , kisten bez zmian Bez zmian listen czyli ile na skupie Cytuj
Gość Ergo Napisano Piątek o 11:59 Zgłoszenie Napisano Piątek o 11:59 42 minuty temu, Gość Strefa napisał: To samo mówi skupowy do którego ja zawsze oddaje. 4,5 - 5 mowi ze będzie skrzynka , kisten bez zmian A mnie znów skupowa mówiła ze dojdzie do 9pln Cytuj
Gość Strefa Napisano Piątek o 13:02 Zgłoszenie Napisano Piątek o 13:02 Godzinę temu, Gość Ergo napisał: A mnie znów skupowa mówiła ze dojdzie do 9pln Czyli nie rwiesz czekasz.? Ja też nie rwę, czekam bo jeszcze nie gotowa. Cytuj
Gość 12 pln Napisano Piątek o 13:26 Zgłoszenie Napisano Piątek o 13:26 23 minuty temu, Gość Strefa napisał: Czyli nie rwiesz czekasz.? Ja też nie rwę, czekam bo jeszcze nie gotowa. Ja czekam na 12 bo tyle za poprzeczkę zapłacili to i za wiśnie dadzą Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano Piątek o 14:09 Zgłoszenie Napisano Piątek o 14:09 42 minuty temu, Gość 12 pln napisał: Ja czekam na 12 bo tyle za poprzeczkę zapłacili to i za wiśnie dadzą 2 godziny temu, Gość Ergo napisał: A mnie znów skupowa mówiła ze dojdzie do 9pln Czekajcie cieszcze sie jak 5 dostaniecie Cytuj
Gość Mmm Napisano wczoraj o 08:53 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:53 Po niedzieli będzie po 3 zł pewnie Cytuj
Gość Suchy Napisano wczoraj o 08:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:55 2 godziny temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Mamy 4.5 Ja już dawno mówiłem , że będzie 10 zł/kg za 2,5 kg. Mówiłem że wiśni jest w hu..to mnie zjeść tu chcieli Cytuj
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano wczoraj o 08:55 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 08:55 2 godziny temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Mamy 4.5 Gratuluje tym co wyskoczyli 2 zł za rwanie Cytuj
Gość Www Napisano wczoraj o 09:36 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 09:36 Całe szczeście dziś kończymy kombajnowanie, miało iść w kisten jak co roku, dobrze że poszło w skrzynke. Cytuj
Gość Haha Napisano wczoraj o 10:45 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 10:45 1 godzinę temu, Gość Suchy napisał: Ja już dawno mówiłem , że będzie 10 zł/kg za 2,5 kg. Mówiłem że wiśni jest w hu..to mnie zjeść tu chcieli Wisnia to już się kończy taki był full Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano wczoraj o 10:45 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 10:45 1 godzinę temu, Gość Suchy napisał: Ja już dawno mówiłem , że będzie 10 zł/kg za 2,5 kg. Mówiłem że wiśni jest w hu..to mnie zjeść tu chcieli Większość kończy tak że zobaczymy co bedzie pod konic tygodnia Cytuj
Gość Koper Napisano wczoraj o 10:48 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 10:48 Ale was rżną na Węgrzech po 9 PLN a was robią jak zwykle w bambuko:)bo gumofilec ma zapierd.. Cytuj
Gość Szachista Napisano wczoraj o 10:50 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 10:50 W dniu 20.07.2026 o 22:43, Gość szach.mat napisał: to zakasowałeś handlarzyka aż czkawki dostał..a co on bidny moze powiedziec tylko tyle ze cyny ni ma i dół Co teraz powiesz??? Cytuj
Gość Zona Napisano wczoraj o 10:52 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 10:52 W dniu 21.07.2026 o 08:33, Gość Strefa napisał: Nie ważne co sprzedaje , ważny jest mechanizm, . Każdy ponosi ryzyko . Ja chce umysłowić wszystkim ze rynek to spekulacja. Pamiętamy o jednym że cały rynek to spekulacja. I jeszcze jedna ważna rzecz ze od 2 miesięcy zachod Europy mierzy sie z upałami i w tym czasie ludzie co dziennie wybijają hektolitry różnych napoi w tym też soków . I co tam z twoimi porzeczkowymi mądrościami? Będzie 12 czy 13?? Cytuj
Gość Strefa Napisano wczoraj o 11:45 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 11:45 51 minut temu, Gość Zona napisał: I co tam z twoimi porzeczkowymi mądrościami? Będzie 12 czy 13?? Bedzie 4 . Ja nigdy nie mówiłem ze bedzie 12. Jakbyś poczytał / czytała kilka stron wcześniej to ja mówiłem ze kisten max 3 skrzynka max 5 . I sie zgadza . Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano wczoraj o 12:37 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 12:37 51 minut temu, Gość Strefa napisał: Bedzie 4 . Ja nigdy nie mówiłem ze bedzie 12. Jakbyś poczytał / czytała kilka stron wcześniej to ja mówiłem ze kisten max 3 skrzynka max 5 . I sie zgadza . Skończą sie otrząsarki i kombajny to zobaczymy jaka cena bedzie Cytuj
Gość game-over Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Napisano 23 godziny temu reczne rwanie juz dobiega końca otrzasarki chwilowo zrobią robote i bedzie the-end:)ooo i tyle nakupia w tym sezonie towaru:)ale to dobrze niech tak grają dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi