Gość Game changer Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Gość game-over napisał: reczne rwanie juz dobiega końca otrzasarki chwilowo zrobią robote i bedzie the-end:)ooo i tyle nakupia w tym sezonie towaru:)ale to dobrze niech tak grają dalej Już siedzą w kącie i płaczą bo przeczytali twój wpis:) Cytuj
Gość Pietruszka Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Napisano 15 godzin temu 16 godzin temu, Gość Koper napisał: Ale was rżną na Węgrzech po 9 PLN a was robią jak zwykle w bambuko:)bo gumofilec ma zapierd.. Od 2018 roku i zbierania po 8nfr każdy rżnie gumofilca bo wie, że nie ma takiej ceny za jaką gumofilce nie odda Nie szanują siebie ani swojej pracy więc są rżnięci Cytuj
Gość Arti Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Napisano 9 godzin temu W końcu jest 12 zł! Jakiś sadownik po tyle sprzedaje na parkingu pod marketem … Cytuj
Gość Skupowy Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Napisano 9 godzin temu W tym tygodniu podobno ma być robienie miejsca na tlocznie i mrożenia ma nie być ... Cytuj
Gość Terę Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Napisano 8 godzin temu 43 minuty temu, Gość Skupowy napisał: W tym tygodniu podobno ma być robienie miejsca na tlocznie i mrożenia ma nie być ... Podobno to kulczyk nie żyje Cytuj
Gość Elo13 Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Napisano 8 godzin temu 47 minut temu, Gość Skupowy napisał: W tym tygodniu podobno ma być robienie miejsca na tlocznie i mrożenia ma nie być ... Mroźnie za taką kasę to wykupią wszystko bo na rynki europejskim mrożonka jest po 13 PLN Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Napisano 7 godzin temu 37 minut temu, Gość Elo13 napisał: Mroźnie za taką kasę to wykupią wszystko bo na rynki europejskim mrożonka jest po 13 PLN Poniżej 4 nie mam zamiaru sie z tym szarpać Cytuj
Gość Termin Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Poniżej 4 nie mam zamiaru sie z tym szarpać Ja na twoim miejscu już bym olał temat Cytuj
Gość Skupowy Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Napisano 7 godzin temu Otrzasarki ruszyły pełną parą pocieszający jest fakt że tydzień i po Wisni Cytuj
Gość Wiśnia łódzkie Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Gość Skupowy napisał: Otrzasarki ruszyły pełną parą pocieszający jest fakt że tydzień i po Wisni Otrząsarki i kombajny to już kończą Cytuj
Gość Skupowy Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Napisano 5 godzin temu Jak tam chłopy rwanie idzie szybciej rwać bo Wisnia potrzeba na export Cytuj
Gość Dowcipas roku Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Gość Wiśnia łódzkie napisał: Poniżej 4 nie mam zamiaru sie z tym szarpać Po 8 gr też nie zbierales:)))))) Uśmiałem się jak. Norka Pół. Na pół. Z krainaU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi