Tomasz[21766] Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Kamil napisał: Po ile teraz przerywka? 65 grosików Cytuj
Gość Mrozowy Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 6 godzin temu, Gość Kamil napisał: Po ile teraz przerywka? Jaka przerywka?? Wszystko zmarzlo Cytuj
Gość Kamil Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia Nie zmarzło, nawet bez ochrony przeciw przymrozkowej jest towaru bez giberelin i innych kosztownych cudów. Gorsza susza już miejscami liście żółkną i lecą. Cytuj
Gość Pepe Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 8 godzin temu, Gość Kamil napisał: Po ile teraz przerywka? Okolice Jasienca 55gr a zwykły przemysł 45gr. To w sezonie będzie około 30gr ciekawe czy będą zbierać Cytuj
Gość Dudusik Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Pepe napisał: Okolice Jasienca 55gr a zwykły przemysł 45gr. To w sezonie będzie około 30gr ciekawe czy będą zbierać 30. To czysty piwnaidz tylko pozbierac wystarczy napewo nic nie ZMarnujemy jak by niektórzy chcieli Cytuj
Gość piotrek197704 Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia Godzinę temu, Gość Dudusik napisał: 30. To czysty piwnaidz tylko pozbierac wystarczy napewo nic nie ZMarnujemy jak by niektórzy chcieli najlepsze jest to, że Ci co najwięcej krzyczą, najwięcej i najszybciej zbierają i to sami Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 12 godzin temu, Gość Pepe napisał: Okolice Jasienca 55gr a zwykły przemysł 45gr. To w sezonie będzie około 30gr ciekawe czy będą zbierać Po 8 gr po zbieraliście to po 30 z rozkoszą to zrobicie Czekam na Was i życzę dużo zapału bo cyny nima i nie bydzie Cytuj
Tomasz[21766] Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Po 8 gr po zbieraliście to po 30 z rozkoszą to zrobicie Czekam na Was i życzę dużo zapału bo cyny nima i nie bydzie I tak też jest potrzeba bo co po nie którym to się w deklach zaczęło kręcić od brania 4 zł/kg. Cytuj
Gość Sadownik wgr. Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 7 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Po 8 gr po zbieraliście to po 30 z rozkoszą to zrobicie Czekam na Was i życzę dużo zapału bo cyny nima i nie bydzie W tym roku to będziesz jeszcze cmokał nas sadowników aby co ci przywieść zbiory będą w polsce około 2,66mln ton ...wapa Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Sadownik wgr. napisał: W tym roku to będziesz jeszcze cmokał nas sadowników aby co ci przywieść zbiory będą w polsce około 2,66mln ton ...wapa 3 mln ton gus Jak zwykle będą kolejki na zakładzie Jakiś remont zrobimy 40 na rampie 30 nas skupie Raczej wy mnie cmokniecie Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Sadownik wgr. napisał: W tym roku to będziesz jeszcze cmokał nas sadowników aby co ci przywieść zbiory będą w polsce około 2,66mln ton ...wapa W tym roku Turcja ponad 4mln ton Przywiozę sobie z Turcji a wam nie zapłacę Was stać podzielić się pół na pół z pracownikiem Ja muszę mieć zysk w przeciwienstwie do was Cytuj
Gość Statystyk Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Sadownik wgr. napisał: W tym roku to będziesz jeszcze cmokał nas sadowników aby co ci przywieść zbiory będą w polsce około 2,66mln ton ...wapa Wapa zawsze się myli jak podaje tonyw chlodniach A teraz niby mówi prawdę? :))) 3 z przodu bez dyskusji Cytuj
Tomasz[21766] Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 19 godzin temu, Gość Statystyk napisał: Wapa zawsze się myli jak podaje tonyw chlodniach A teraz niby mówi prawdę? :))) 3 z przodu bez dyskusji A ile jeszcze starego w chłodniach . Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 56 minut temu, Tomasz[21766] napisał: A ile jeszcze starego w chłodniach . Wiem Robię co mogę żeby was wybawić z kłopotu 40 gr za chwilę dam Cytuj
Gość Kłamczynski Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 19 godzin temu, Tomasz[21766] napisał: A ile jeszcze starego w chłodniach . Kolejny rok nasz Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia W dniu 7.08.2026 o 11:55, Tomasz[21766] napisał: A ile jeszcze starego w chłodniach . No dobra chłopaki Wiśnia skończona Otwierać komory 50 na zakładzie pasuje? Cytuj
Gość Cielmik Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 3 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: No dobra chłopaki Wiśnia skończona Otwierać komory 50 na zakładzie pasuje? 53 cwaniaczku dajesz na rampie za jabłuszko trzymane rok. Jesteś mistrzem. Chłop ci przetrzymał rok czasu towar abyś ty nie płacił za prąd etc.. Cytuj
Gość 0.5 nie 5 będzie Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 8 godzin temu, Gość Cielmik napisał: 53 cwaniaczku dajesz na rampie za jabłuszko trzymane rok. Jesteś mistrzem. Chłop ci przetrzymał rok czasu towar abyś ty nie płacił za prąd etc.. A czy on ci kazał trzymać to do tej pory? Trzeba było sprzedawać wcześniej jak był zbyt,a nie czekać na zrobienie fortuny Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 14 godzin temu, Gość Cielmik napisał: 53 cwaniaczku dajesz na rampie za jabłuszko trzymane rok. Jesteś mistrzem. Chłop ci przetrzymał rok czasu towar abyś ty nie płacił za prąd etc.. Taniej u was wychodzi przetrzymać Ja liczę koszty i tnę wszędzie gdzie mogę Wy bez zysku możecie produkować i nie wiem jak to robicie bo mnie dojeżdżają Zuzy,, vaty, pity, drogi gaz, prąd, koszty pracownicze itp Wy bez podatków, ludzie na czarno, zero biurokracji i możecie się dzielić z pracownikiem pół na pół To i że mną też się możecie podzielić Stac was Cytuj
Gość Cielmax Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 6 godzin temu, Gość 0.5 nie 5 będzie napisał: A czy on ci kazał trzymać to do tej pory? Trzeba było sprzedawać wcześniej jak był zbyt,a nie czekać na zrobienie fortuny Przybraknac miało w maju W tym roku też przybraknie Trzeba trzymać i nie popuszczac Cytuj
Gość Przyszłość nie pewna Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 6 godzin temu, Gość Cielmax napisał: Przybraknac miało w maju W tym roku też przybraknie Trzeba trzymać i nie popuszczac Oj nie wiem czy cierpliwi zostaną wynagrodzeni w tym roku.... Piotrunia dorzucisz grosika do zestawu? Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 10 Sierpnia 12 godzin temu, Gość Przyszłość nie pewna napisał: Oj nie wiem czy cierpliwi zostaną wynagrodzeni w tym roku.... Piotrunia dorzucisz grosika do zestawu? Nie w tym roku panowie Cisgne teraz z Niemiec, potem z Ukrainy i moldawii a na koniec kupię w turcji Musze ciąć koszty Wy lubicie pracować za darmo a ja nie Ale jak znowu przetrzymać ie mi towar do jesieni to zapłacę wam za prąd po 49 gr jabłko w sierpniu 27...pasuje? Cytuj
Gość Przyszłość nie pewna... Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 10 Sierpnia 3 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Nie w tym roku panowie Cisgne teraz z Niemiec, potem z Ukrainy i moldawii a na koniec kupię w turcji Musze ciąć koszty Wy lubicie pracować za darmo a ja nie Ale jak znowu przetrzymać ie mi towar do jesieni to zapłacę wam za prąd po 49 gr jabłko w sierpniu 27...pasuje? No weź Piotrunia, nie bądź taki, dorzuć choć z jednego grosika do zestawu, towar lufa świeżo otwarty, ilości całosamochodowe. Cytuj
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 10 Sierpnia 23 minuty temu, Gość Przyszłość nie pewna... napisał: No weź Piotrunia, nie bądź taki, dorzuć choć z jednego grosika do zestawu, towar lufa świeżo otwarty, ilości całosamochodowe. Raczej grosz do dołu będzie tyle mam roboty Chyba na wakacje nie wyjadę przez wasze komory Jak wy to robicie, że wam się to opłaca??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi