A_2 Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 35 minut temu, Gość Seba napisał: I jak to ogórek ma rosnąć w ten zimny lipiec? to planeta już nie płonie? Cytuj
Gość Tracer Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Napisano 21 Lipca W dniu 18.07.2026 o 12:28, Krzysztof.kkkk napisał: Co to już nikt nie kupuje rumuńskiego ogórka ? To ci niespodzianka że" ogórek z gruntu" znów ma cenę Nie wiem gdzie ma tę cene jak Zjazdowa max 3zł a po 2,5zł dają , z tego co słyszałem skupy za polnego drobnego płacą 2,8-2,9zł Cytuj
Gość Tracer Napisano 23 Lipca Zgłoszenie Napisano 23 Lipca Jasny ogórek mocno zdrożał dziś 5zł bez problemu w hurcie do dostania. Cytuj
obiektywny Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 14 godzin temu, Gość Tracer napisał: Jasny ogórek mocno zdrożał dziś 5zł bez problemu w hurcie do dostania. Bronisze wczoraj 9-10zł wyjście jasny drobny.Hurt odjechał bez ogórka. Cytuj
Gość Tracer Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 18 godzin temu, obiektywny napisał: Bronisze wczoraj 9-10zł wyjście jasny drobny.Hurt odjechał bez ogórka. O kurka no to drogo , zjazdowa max 6 wołane ale za 5 się kupi Cytuj
Krzysztof.kkkk Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Napisano 25 Lipca W dniu 21.07.2026 o 17:27, Gość Tracer napisał: Nie wiem gdzie ma tę cene jak Zjazdowa max 3zł a po 2,5zł dają , z tego co słyszałem skupy za polnego drobnego płacą 2,8-2,9zł W dniu 23.07.2026 o 21:35, Gość Tracer napisał: Jasny ogórek mocno zdrożał dziś 5zł bez problemu w hurcie do dostania. 23 godziny temu, obiektywny napisał: Bronisze wczoraj 9-10zł wyjście jasny drobny.Hurt odjechał bez ogórka. 4 godziny temu, Gość Tracer napisał: O kurka no to drogo , zjazdowa max 6 wołane ale za 5 się kupi To przecież pisałem o tym dwa tygodnie temu dlaczego nikt mnie nigdy nie słucha Cytuj
Gość Tracer Napisano 28 Lipca Zgłoszenie Napisano 28 Lipca W dniu 25.07.2026 o 11:26, Krzysztof.kkkk napisał: To przecież pisałem o tym dwa tygodnie temu dlaczego nikt mnie nigdy nie słucha W sumie to nie wiem co pisałeś dwa tygodnie temu natomiast Zjazdowa towaru opór max 3zl wołane za drobnego lecz nie do sprzedania towar bo za dużo.. Cytuj
Gość Tracer Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia Ogórek 2zł i niżej i nie ma kto kupić Cytuj
obiektywny Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 1 godzinę temu, Gość Tracer napisał: Ogórek 2zł i niżej i nie ma kto kupić Bronisze 4-5zł drobny nie brakuje ale jasny w miarę schodzi. Cytuj
Gość Traer Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 8 godzin temu, obiektywny napisał: Bronisze 4-5zł drobny nie brakuje ale jasny w miarę schodzi. No to Zjazdowa dużo gorzej , niektórzy niby 3zł próbują wołać za jasnego ale co z tego jak 2 bez problemu dają , cały rynek ogórków i fasoli szparagowej.. Cytuj
Gość Tracer Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia Jednak już 1,5-2zł u każdego , niezależnie polny czy tunel , jasny czy ciemny Cytuj
Gość Gro Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia To lepiej talerzowka niż po Złotowie zbierac Cytuj
Gość Tracer Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 4 godziny temu, Gość Gro napisał: To lepiej talerzowka niż po Złotowie zbierac Może i dobrze radzisz kolego , kiedyś to chociaż dawali jakieś wnioski jak ogórki były skażone groźną bakterią coli a teraz niema co składać Cytuj
Gość Rolnik Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia Opłaca Wam się to zbierać jak pracownikowi trzeba dać 30zl na godzinę? A gdzie inne koszty? Cytuj
obiektywny Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia Bronki wczoraj 6zł drobny wyjście,gruby niesprzedawalny ale drobny poszukiwany. Cytuj
Gość Tracer Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 10 godzin temu, Gość Rolnik napisał: A ja słyszałem, że drobny 2-3zl Dziwna sprawa by była ze zjazdowa max 2 i w dół a na Broniszach 6 , by chyba każdy kupił i pojechał tam Cytuj
Gość Wkz Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia Chyba zaraz będzie po zbiorach przy tych temperaturach wydajność już dziś na pol jak na mojej plantacji sezon słaby. Cytuj
Gość Tracer Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Wkz napisał: Chyba zaraz będzie po zbiorach przy tych temperaturach wydajność już dziś na pol jak na mojej plantacji sezon słaby. Ja to miałem aby jedną redlinę na użytek własny ale z tego co widzę w okolicy to ładnie wyglądają krzaki zielone póki co Cytuj
Gość gosp Napisano Czwartek o 06:07 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 06:07 sezon ogórka dobiega końca zbory do końca tygodnia ogórki jako takie są ale już widać brak pracowników Cytuj
Gość Ciekawy Napisano Czwartek o 10:31 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 10:31 A jak ceny ogórków na rynkach hurtowych? Bujneło się trochę czy nadal tragedia? Cytuj
Gość Tracer Napisano Czwartek o 18:34 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 18:34 8 godzin temu, Gość Ciekawy napisał: A jak ceny ogórków na rynkach hurtowych? Bujneło się trochę czy nadal tragedia? W poniedziałek na Zjazdowej ogórka opór , wrócił do domu , w środę już się trochę poprawiło. Mówię tu oczywiście o drobnym bo grubsze sorty lepiej nawet nie mówić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi