Gość Michu Napisano wczoraj o 16:00 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:00 29 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. 30 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. Jakby kazdy tak podchodxil do tematu to bylo by dobrze, a nie co nie ktorzy nawiozą ciężarowymi i jeszvze przeładowane Cytuj
Gość Mychał Napisano wczoraj o 16:10 Zgłoszenie Napisano wczoraj o 16:10 41 minut temu, Gość Marek napisał: Kto kopie na jutro. Bo ja ruszyłem. Mam zamiar busika zrobić. Ja właśnie się ładuje na 2 busy z czego jeden jest już zamówiony po 2 xłote. Myśle że dobrze bedzie. Cytuj
Gość Pan Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Napisano 14 godzin temu 16 godzin temu, Gość Seba napisał: 80 gr Chyba za starego Cytuj
Gość Tracer Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Gość Pan napisał: Chyba za starego A to gdzie tak drogo płacą za starego jak 5 ziko worek cały czas , natomiast odnośnie tematu to Zjazdowa wczoraj 25-30zł worek Cytuj
Gość Master Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Napisano 12 godzin temu Jaka dziś cena na Krakowie za żółtego ? Cytuj
Gość Pan Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Gość Tracer napisał: A to gdzie tak drogo płacą za starego jak 5 ziko worek cały czas , natomiast odnośnie tematu to Zjazdowa wczoraj 25-30zł worek W mniejszych ilościach się podawało całą zimę 10-12 zł Cytuj
Gość Zorientowany Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Gość Pan napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Cytuj
Gość Swietokrzyskie Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Odnośnie suszy mam 3 pola z ziemniakami w środę na jednym spadło 30 l /m na drugim 8l na trzecim nic.pola oddalone od siebie o 3km Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Sytuacja nie jest najgorsza. Po Bożym ciele ceny od 1,7 do 2,2. To dobrze wróży. Widać suszę i że towaru mniej Kraków przekopany ,Sieradz folie pokończone ,Wrocław 2-3 znajomych ma porządny towar ,a reszta to lule w workach ,spekalusy+ jakby mogli to pacyny też byłyby ok .Także Panowie gacie wysoko trzymać !!!!!! Cytuj
Gość Marian Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Gość Pan napisał: Jestem z mazowieckiego i ziemniaki które kopie deszczu dostały łączenie 12 mm. Susza potworna Cytuj
Gość Pan Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu 54 minuty temu, Gość Marian napisał: Jestem z mazowieckiego i ziemniaki które kopie deszczu dostały łączenie 12 mm. Susza potworna I jak kolego wyniki rozumiem że szału nie ma ,ale jak wygląda ziemniak po 12 litrach deszczu? Cytuj
Gość Producent Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu Gdzie takie ceny jakie podajecie tutaj ?. Bo ja takie widzę na hurtowni już :) Cytuj
Gość Pyrus Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Okolice Wrocka napisał: Kraków przekopany ,Sieradz folie pokończone ,Wrocław 2-3 znajomych ma porządny towar ,a reszta to lule w workach ,spekalusy+ jakby mogli to pacyny też byłyby ok .Także Panowie gacie wysoko trzymać !!!!!! To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach Cytuj
Gość Lubelskie Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Gość Pyrus napisał: To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach Nigdy nie brakło,ale stan plantacji jest bardzo różny późniejsze odmiany słabo wyglądają do tego doszedł problem z odchwaszczaniem doglebowo nie bardzo działało a poprawki powodują przypalenia. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Gość Pyrus napisał: To zobacz jak pięknie kwitna włókniny i grunty Kalisz Sieradz. Towaru nie braknie. A nawet jeśli będzie 2 zł.... Przez tydzień...to co to za cena przy tych kosztach To jak są takie piękne to powinno być 30t ,także pieniądz dobry zarobiony .A tak nie jest co nie ? Cytuj
Gość Marek Napisano 51 minut temu Zgłoszenie Napisano 51 minut temu 17 minut temu, Okolice Wrocka napisał: To jak są takie piękne to powinno być 30t ,także pieniądz dobry zarobiony .A tak nie jest co nie ? Po 2 zlote na tą chwile to nie jest najgorsza cena. U mnie nieźle młody zaplnował. Ten rok bedxie dużo lepszy od uprzedniego. Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 29 minut temu Zgłoszenie Napisano 29 minut temu 22 minuty temu, Gość Marek napisał: Po 2 zlote na tą chwile to nie jest najgorsza cena. U mnie nieźle młody zaplnował. Ten rok bedxie dużo lepszy od uprzedniego. Ale nie twierdzę że ta cena jest zła ,bo jest b.dobra.Ja również na plony nie narzekam ,ale tutaj kolega wyżej pisał że są piękne plantacje .To jak są piękne plantacje to i jest piękny plon . To jak można na takim plonie nie zarobić ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi