Jump to content

Zrywanie Truskawek - stawki

Recommended Posts

Guest Truskawa
Posted

Ile placicie Ukrainie za zrywanie truskawki? U nas 1,20/30

Guest kamila
Posted

Kochani napiszcie ile płacicie lub zamierzacie płacić za zbiór

Guest Gość ......
Posted

1.2- 1.3 ale na dobrej truskawce 1.2 Ukrainie oczywiscie.

Guest Gość
Posted

Rwą mi dwa dni pełne Łubianki bez szypułki. Jeszcze nie ustaliłem stawki jutro zaproponuje 2.5 to jest stawka dla Polaków bez obiadu z kawą w południowej przerwie.

Guest Gość
Posted

u mnie deser zrywaja na godz 7 zł, ok 4 łubianki ...a odszypułkowana 1 zł za kg. ok Nałeczowa .czy koszyk = łubianka ?????

Posted

A czy możecie powiedzieć ile rekordzista zbiera u was przez dzień kobiałek? Najlepiej z podziałem na przemysł bez szypułki i deserową. Dzięki za odpowiedź.

Guest Darselek
Posted

Od 5 do 19 Ukrainka nadawała 260 łubianek w tym jeszcze była 1 h przerwy

Guest XARAX
Posted

daj zdjęcie swoich truskawek bo nie uwierze w takie ilosci. U mnie tesciowa 20 lat wprawy w rwaniu i 200 max przy truskawce takiej 20mm + 

Guest Darselek
Posted

Jak są ładne truskawki to się bez problemu tyle na rwie, nie dawno chłopaki byli z Ukrainy pomagali przy wybieraniu to opowiadali że po 250 rwali

Guest Gość
Posted

co 3 min łubianka .... :D

Jeszcze kilogram to jestem w stanie sobie wyobrazić ale tylko w idealnych warunkach i gdy ktoś jest maszyną ...

• 2 weeks later...
Guest El polaco
Posted

Hmm u wuja w tym roku najwięcej zebrała dziewczyna 270koszy od5 do 19 a i jeszcze tracą ok 3 do 4 H w ciągu dnia bo trzeba to pozbierać i na skup jechać wysypać a mòwią że gdyby nie ten skup to ponad 300by uzbierały nawet do 320 dodam że okolice Sochaczewa a plantacja pokazowa

Guest sdsds
Posted

tak jasne 320 .....moze tysiąc od razu, jak rwała od 5 do 19 i od tego odjąć 4 godziny to wychodzi 27 łubianek na godzine, co dwie minuty łubianka

Guest El polaco
Posted

Nie jestem od tego żeby kogoś na siłę przekonywać po prostu pisze tak jak było zbierali na przemysł całymi garściami gruba truskawka także ubywa robota szkoda że po sezonie bo bym zdjęcia wrzucil zresztasami powiedzieli że ten rok jest pierwszy od 9lat gdzie pobili swoje rekordy bo ponad 200 to był standard coroczny.

Przy takich dniòwkach to ani Niemcy ani Ameryka nie doròwna

Guest El polaco
Posted

Nie jestem od tego żeby kogoś na siłę przekonywać po prostu pisze tak jak było zbierali na przemysł całymi garściami gruba truskawka także ubywa robota szkoda że po sezonie bo bym zdjęcia wrzucil zresztasami powiedzieli że ten rok jest pierwszy od 9lat gdzie pobili swoje rekordy bo ponad 200 to był standard coroczny

• 2 weeks later...
Posted

tak jasne 320 .....moze tysiąc od razu, jak rwała od 5 do 19 i od tego odjąć 4 godziny to wychodzi 27 łubianek na godzine, co dwie minuty łubianka

głupoty i tyle