Gość widz Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2017 U mnie idared leci mocno troche ligola goldena widac a u sasiada gałęzie się łamią od jablek i to k.... sprawiedliwośc na tym świecie I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Cytuj
Gość Podziwiam Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2017 I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Polska społeczność i polska mentalność, ja nie mam to sąsiad najlepiej żeby też nie miał xD Cytuj
Gość Znafca Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 Gdyby w Polsce była bieda ale broń jak w USA czy Rosji a władca rodem z tego tematu to by się postarał aby Polska była najbogatsza równając z ziemią inne kraje. Cytuj
portat Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpnia 2018 niestety i to się nigdy nie skończy chyba Cytuj
francik Napisano 26 Września 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Września 2018 A w marketach jabłka sprzedają po 4 zł/kg.... Cytuj
AndrzejŻ Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2021 Ja mam swój sad i chyba w tym roku nic nie obrodzi bo chyba kilkanaście jabłonek mi zmroziło. Cytuj
Witek43 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2021 Niestety tak u nas jest od wielu lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi