Guest widz Posted June 5, 2017 Report Posted June 5, 2017 U mnie idared leci mocno troche ligola goldena widac a u sasiada gałęzie się łamią od jablek i to k.... sprawiedliwośc na tym świecie I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Quote
Guest Podziwiam Posted June 5, 2017 Report Posted June 5, 2017 I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Polska społeczność i polska mentalność, ja nie mam to sąsiad najlepiej żeby też nie miał xD Quote
Guest Znafca Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Gdyby w Polsce była bieda ale broń jak w USA czy Rosji a władca rodem z tego tematu to by się postarał aby Polska była najbogatsza równając z ziemią inne kraje. Quote
portat Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 niestety i to się nigdy nie skończy chyba Quote
francik Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 A w marketach jabłka sprzedają po 4 zł/kg.... Quote
AndrzejŻ Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 Ja mam swój sad i chyba w tym roku nic nie obrodzi bo chyba kilkanaście jabłonek mi zmroziło. Quote
Witek43 Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Niestety tak u nas jest od wielu lat. Quote
Recommended Posts