Guest Seba Posted May 25, 2017 Report Posted May 25, 2017 Własnie zobaczyłem taki o to artykuł: http://biznes.onet.pl/wiadomosci/handel/produkcja-jablek-w-polsce/109g19 Ciekawe czy coś z tego wyjdzie … ale biorąc pod uwagę, że jabłka mogą być w przyszłym sezonie droższe to zakładana cena 5 zł za puszkę może być jednak inna Quote
Guest jarek Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 yabu jest ochydne nie dał bym za niego nawet 1 zl Quote
Guest Tomasz Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 ohydne, zazdrość Cię zżera, że ktoś zrobił coś innowacyjnego na skalę światową.Tak się składa, że miałem okazję spróbować ten energetyk - jest świetny.Trzymam kciuki za chłopaków i za YABU ! Quote
Guest Krzychu Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 Gość Jarek jest po prostu dziecinnie zazdrosny :D Do boju La-sad!!! My za Was trzymamy mocno kciuki!!!! Quote
Guest Wojt... Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Jak dla mnie smak jest rewelacyjny. Jest to fajna nowość, no i co najważniejsze yabu produkowane jest z naszych jabłek. Polecam wszystkim spróbować Quote
Guest SDAS Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Też próbowałem :> Jest okej, zawsze to coś nowego . Quote
Recommended Posts