Guest mio Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia Quote
Guest plantator wisni Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 6 hours ago, Guest mio said: wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic Quote
Guest Brok Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 Godzinę temu, Gość plantator wisni napisał: na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych. Quote
Guest olaboga Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 57 minutes ago, Guest Brok said: Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych. e tam gadasz nigdy nie były pryskane i jakieś tragiczne nie były Quote
Guest Marek Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali Quote
Guest opak Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 Dużo to było przed opadem. Przez ta suszę połowa zżółkła i spadła. Wcale nie bedzie wiśni jak sie wydawało. Quote
Guest wiśniowy potentat Posted July 1, 2022 Report Posted July 1, 2022 9 godzin temu, Gość Marek napisał: Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali Po 4 zł to czereśnie będą Wiśnie bliżej 2 Quote
Recommended Posts