Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

wiśni jest oporowo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia

Gość plantator wisni
Napisano
6 hours ago, Guest mio said:

wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia

na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic

Napisano
Godzinę temu, Gość plantator wisni napisał:

na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic

Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych.

Gość olaboga
Napisano
57 minutes ago, Guest Brok said:

Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych.

e tam gadasz nigdy nie były pryskane i jakieś tragiczne nie były 

Napisano

Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali

Napisano

Dużo to było przed opadem. Przez ta suszę połowa zżółkła i spadła.

Wcale nie bedzie wiśni jak sie wydawało.

Gość wiśniowy potentat
Napisano
9 godzin temu, Gość Marek napisał:

Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali

Po 4 zł to czereśnie będą

Wiśnie bliżej 2