Gość mio Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia Cytuj
Gość plantator wisni Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 6 hours ago, Guest mio said: wiśni w tym roku jest oporowo normalnie mi sie drzewa uginaja od towaru nigdy jeszcze tak nie miałem a nie dalem nawet kg nawozu w tym roku.. o taka magia na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic Cytuj
Gość Brok Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 Godzinę temu, Gość plantator wisni napisał: na moich 3 drzewkach kolo domu tez opor a nic tam nie bylo dawane zadnego oprysku nic Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych. Cytuj
Gość olaboga Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 57 minutes ago, Guest Brok said: Jak nic nie pryskales, to będziesz mieć opór, ale zgniłych i dziurawych. e tam gadasz nigdy nie były pryskane i jakieś tragiczne nie były Cytuj
Gość Marek Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali Cytuj
Gość opak Napisano 30 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2022 Dużo to było przed opadem. Przez ta suszę połowa zżółkła i spadła. Wcale nie bedzie wiśni jak sie wydawało. Cytuj
Gość wiśniowy potentat Napisano 1 Lipca 2022 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2022 9 godzin temu, Gość Marek napisał: Sam nie mam tego specjału ale w okolicach Warki jest oporowo ale polowa towaru mniej niz rok temu. Każdą cena poniżej 4zl będzie smiechem na sali Po 4 zł to czereśnie będą Wiśnie bliżej 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi