Jump to content

Kapusta czerwona - ceny

Recommended Posts

Guest krzysiek
Posted

arek okolice sieradza było 70 gr spadło na 50 gr sam nie wiem czemu cena spadła

Guest Wrocławiak
Posted

na wrocławiu 1zł KG.handlowa, zainteresowanie średnie grubsza np 4 sztuki we worku 0.90GR.

Guest Krzysztof
Posted (edited)

Jestem zainteresowany kupnem Kapusty Czerwonej ilości tirowe zapraszam

Edited by Marcin
Proszę umieścić ogłoszenie w odpowiednim dziale w serwisie igrit.pl
Posted

Panowie, jakie ceny dostajecie obecnie za czerwoną kapustę? Piszcie skąd jesteście, jaki kaliber kapusty oraz przeznaczenie (markety, eksport, przemysł).

Posted

Sandomierz 1zeta handlowa i 0.70 przemysł, ale chyba poleci bo ponoć w ARR zaczeli rozpatrywac wnioski o pozwolenie na przywóz kapusty czerwonej z Rumuni....:(

Guest Błaszkowiak
Posted

Błaszki też tak 1.2 zł  10 kg worek 6 sztuk we worku teraz szykuje na koniec  tygodnia 10 ton

Guest Łukasz
Posted

za przemysłówke płacimy 0.85gr jakby ktoś był zainteresowany prosze dzwonić

Guest Agent007
Posted

A co jak zciągną z Rumuni? To jest polityka, źe jak parę groszy droźej to import! Do ruskich niech wysyłają kapustę,a nie do Polski czerwoną z Rumuni importować! Polityka!

Posted

Oglądałem wczoraj ta kapustę na rumuńskich stronach gdzie nasza śliwka Do ich kapusty no i cena była wysoka

Guest MIstrzu
Posted

jak obecnie czerwona ? bo chyba coś ucichło? dalej 1.2 zł za kg jak w tamtym tygodniu ?