Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

byznesmeny

Gość wald

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pietrek
Napisano

niby 12gr ale i tak ci calosci nie wyplaci urwie tak ze z 10gr nie wiecej zostasaje cwaniak.

Gość wiesiek
Napisano

kiedyś w słomkowie suchym sie handel szedł  a teraz 4 miesiące i pieniądze nie wypłacone  skoda gadac

Gość tomasz
Napisano

kiedyś w słomkowie suchym sie handel szedł  a teraz 4 miesiące i pieniądze nie wypłacone  skoda gadac

co ty myslisz grime kupić to jest wydatek spory  zucanie sie na głeboką wode chłopaki we wróblewie z nawozami i opryskami splajtowali   juz ich niema a sie sadzili co to nie oni

Gość Gość
Napisano

Janczaki nie splajtowały tylko się przenoszą i będą mieli plac na krzyżówkach za wróblewem bo podobno w GSie za duży czynsz.G to wiem który ale R to niewiem chyba że chodzi o R K

Gość sieradzak
Napisano

Problem polega na tym że narobiło się handlarzy którzy próbują na naszych plecach w możliwe krótkim czasie się dorobić.Ale z którego by nie zapytał to biznesmeny całą gębą.Niech handlują i zarabiają np te 10-15gr na kilu ale nie poco najlepiej oje.... na wadze i jeszcze noedopłacić ot takich mamy biznesmenów

Gość rafał
Napisano

Janczaki nie splajtowały tylko się przenoszą i będą mieli plac na krzyżówkach za wróblewem bo podobno w GSie za duży czynsz.G to wiem który ale R to niewiem chyba że chodzi o R K

opryski ja brałem od nich to nic nie działały  co za ludzie te jaczaki zajdzie sie do nich do sklepu to wpychają co mają  a w gadce to wszystko najlepsze  do nich jak sie idzie trzeba wiedziec jakie są ceny  bo  i zapłaci sie drozej  chopaki dobrze bajerują

Napisano

te chłopaczki cwaniaczki co sprzedawali przemarznięte przeterminowane opryski co nie wiedzą jak fakturę napisać  nawozy nie wiadomo z kąd jakiego pochodzenia Oni sie tam przenoszą na krzyżówkę Durnie kto tam do nich jeszcze chodzi normalny rolnik na pewno nie Jak ktoś powiedział oni nawet liczyć nie potrafią U nich wszystko najlepsze najtańsze najbardziej nieskuteczne NIE POLECAM

Gość rafał
Napisano

te chłopaczki cwaniaczki co sprzedawali przemarznięte przeterminowane opryski co nie wiedzą jak fakturę napisać  nawozy nie wiadomo z kąd jakiego pochodzenia Oni sie tam przenoszą na krzyżówkę Durnie kto tam do nich jeszcze chodzi normalny rolnik na pewno nie Jak ktoś powiedział oni nawet liczyć nie potrafią U nich wszystko najlepsze najtańsze najbardziej nieskuteczne NIE POLECAM

kupywałem u jańczaków z błaszek  opryski ale juz nie kupuje przeterminowane mało tego nie daje paragonu rolnik nie wie ile za co płaci  oni myslą ze rolnik niema telefonu i niewie ile oprysk u kąkuręci kosztuje a jak niema oprysku to ma gadkę i wpycha jakiś zamienik 

Napisano

w blaszkach tez sprzedawaja w tym swoim sklepie wszystkiego sie lapia wegiel nawozy srodki ochrony cuda wianki

Gość fan jajaków
Napisano

jajaki z Błaszek to tacy ludzie ze za co się wezmą to GÓRA 5 LAT I WSZYSTKO POŁAŻĄ W BANKRUTA Sąsiad kupił miała od nich to wyszlakował cale podwórko tyle kamienia i szlaki było

Gość rolnik
Napisano

oni

jajaki z Błaszek to tacy ludzie ze za co się wezmą to GÓRA 5 LAT I WSZYSTKO POŁAŻĄ W BANKRUTA Sąsiad kupił miała od nich to wyszlakował cale podwórko tyle kamienia i szlaki było

mnie na nawozie wyprostowali zamawiałem u nich nawóz  mieli przywież na nastepny dzień uzgodniłem cene   jak przywiezli niemieli na stanie to za mieśąć drozej musiałem dzwonić ponaglać  a nawozy drozały    okazało sie jeszcze ze przepłaciłem    opowiadał ze kupi gs we wróblewie wykupi   bajki opowiada  kupił by wieś tylko pieniądze gdzieś

Gość T25Premium
Napisano

Co wy gadacie, fajne chłopaki, zawsze doradzą żeby dać jakąś odżywkę z górnej półki, co po niej pod krzakiem puchnie :D A i na przyczepność też zawsze przypomną żeby kupić :D Ja tam polecam ;) ;)

Napisano

u nich cen na półce niema sprzedajom jak kto umie wróblewi e taniej błaszki drorzej a tato jeszcze lepiej

Napisano

Fajne chłopaki po szkole rozumni z dużym doświadczeniem w handlu co wy piszecie  Zawsze doradzą nazwy nie umieją wypowiedzieć ale to jest najlepsze zawsze Ci powie Na przyczepność nawet do Linurexu proponują dodać A co co nawozów to mam mieszane uczucia co oni sprzedawaj Przed  KUPNEM CZEGOKOLWIEK POWTARZAM NAWET TRUTKI NA SZCZURY SPRAWDŹCIE CENĘ W INNYM SKLEPIE I DATE WARZNOSCI  Jechałem teraz i widzę ze Wróblew padł cwaniaczek ten co tam sprzedawał  zawsze bezczelny zarozumiały zero pokory i wiedzy ,w końcu my rolnicy przynosiliśmy im pieniądze i z nas żyli