Gość Damian Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2017 Witam ja alwe załadowałem wczoraj dwa samochody po 1,8 za samo jabłko, bajka a w tamtym roku nie powiem 0,9. raz się uda raz nie ale warto trzymać cenę skoro idzie ona w górę bo nie wiadomo jaki będzie kolejny rok. Pozdrawiam Cytuj
Gość pff heheh Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2017 To jest moj ostatni wpis na tym forum bo nie podoba mi sie to co robi Administrator wiem jedno jak sprzedawałem pod koniec lutego i na początku marca czerwone po 1,1zl princa po 1.65 goldena po 1.5 od 7+ to wszyscy mówili że kłamię wiec uważam tych wszystkich którzy tak krzyczą o podawanie nazw firm za zwykłych nieudaczników którym sie nie chce może nie mają odwagi wynegocjować kasy extra a może poprostu mają kiepski towar i muszą oddać za ile ktoś da niestety takim sadownikom jak ja psują cenę pozdrawiam i życzę wysokich cen w snach chyba sprzedałeś princa po 1,65 w marcu Cytuj
Gość Ania Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2017 Eccofruts płaci idaret 1,0 szampon ligol jonagoret 1,20 Aplex 1,0 jabłko czerwone Sadex1,10 jabłko czerwone Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Eccofruts płaci idaret 1,0 szampon ligol jonagoret 1,20 Aplex 1,0 jabłko czerwone Sadex1,10 jabłko czerwone Jakie ceny za białe jabłko golden+7mutsu+7??????? Cytuj
Gość Fredek Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Tak jak pisałem przed niedziela, idared 1.2 okolice warki, Gloster 1.1. Grupy 1.1 za idareda. I teraz coś dla was cwaniakow -po co mam pisać kto tyle płaci? Szukajcie zbytu. Mi nilt nic za darmo na tacy nie podaje. Poza tym nie wiem czy słyszeliscie jeden z drugim szczególnie pan od rumuna o tajemnicy handlowej Ktos się za dużo filmów naoglądał. W Polsce nie istnieje coś takiego jak tajemnica handlowa, co najwyżej tajemnica przedsiębiorstwa. A podawanie cen na forum nie stanowi jej złamania, bo każdy Kowalski, który zadzwoni do danej firmy takową informację dostanie. Nikt tutaj nie podaje tajemnic firmowych - technologicznych czy ekonomicznych. A te ceny są ogólnodostępne, trzeba tylko podzwonić! Koledze się coś wyraźnie pomerdało! Cytuj
Gość Rzetelny Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Eco Grupa rebowola: Idared, Ligol, Jonagored od 7cm w karton 1,10zł + VAT Cytuj
Gość Ciekawy Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Tak. Dziękuję Ciekawe dlaczego administrator w dniu wolnym od pracy po kilka razy loguje się na forum, tylko w tym dziale? I jak w dniu wczorajszym napisałem o tym to skasował Mój wpis. Oto obraz braku stronniczosc!!!! ------------------------------------ Szanowny Panie Ciekawy, NIe skasował tylko przeniósł na śmietnik jako nie związany z tematem wątku. Śmietnik jest tutaj: https://www.igrit.pl/forum/topic/363-śmietnik/?p=8970 Znajdzie Pan tam odpowiedź na Pana pytania. Zostawię tą wypowiedź dłużej niż jeden dzień bo widze, że Pan tylko raz dziennie tutaj zagląda i przez to odpowiedź do Pana nie dociera. Informuję, że wszelkie wypowiedzi w tym wątku niezgodne z tematem będą na śmietnik przeniesione natychmiast po zauważeniu. Pozdrawiam Administracja Edytowane 5 Maja 2017 przez IGRiT Cytuj
Gość Nico Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 czerwone 1.3 1.4 zależy jak kto ma ciśnienie ogólnie każdy potrzebuje i można negocjować bardzo Cytuj
Gość Adrian Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Dzisiaj rumun przyslal mi zdjecia goldena 8+ z austri po o.28 euro z austri i nie kazal mi kupywac goldena Po 1.1 glupi czy co Cytuj
Gość płk. Wolski Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 (edytowane) okolice Grójckie oraz Wareckie, wraz Białą Rawską. Idared 6,5+ od 80gr do 1.2zł na sortowanie i na juz, przy czym wiecej powyzej złotówki.i narazie jeden oferuje 1.2 od 7+. A jak sie mowi ze bez gradu to nie wierza oO.P.s. Do Admina/moderatoraJeżeli poda się cene i produkt oraz odbiorcę, jest to już oferta handlowa ("informacja"),A to już jest sprzeczne z waszym regulaminem Rozdzial I, punkt 7."7..Zabronione jest wykorzystywanie Serwisu przez Użytkowników lub osoby trzecie do przesyłania niezamówionej informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144 poz. 1204, z późn. zm.). " add.oraz narusza częsciowo to punkt 43 Rozdział VII. Takie pytanie panie moderatorze? Czy czytal pan wlasny regulamin i czy ten post tez zostanie usuniety:) Aby nie mądrzyć sie tylko pomoc moge podpowiedziec ze jezeli ktos sie nie zgadza z wypowiedziami i opiniami na temat cen "Gości" to ma prawo ich nie czytac. Weryfikacja osob zarejestrowanych jest dosc obszerna i mysle dosc wiarygodna, ponad to chyba wystarczy jak 2-3ch potwierdzi cene a zwlaszzca jakis zarejestrowany uzytkownik... a jesli nie to tak jak napisalem powyzej. "Wolność i swoboda!" -------------- Szanowny Panie Pułkowniku, Bardzo dziekuje za te poniekąd trafne uwagi. Rozumując jednak tym kluczem to wiekszość postów na forum o cenach można potraktować jako oferta handlowa. Akurat ten wątek jest o cenach i podawanie cen skupu w czysto informacyjnym celu bez nagabywania, spamowania i akwizycji uważamy za zgodne z regulaminem aczkolwiek na pograniczu. Pozdrawiamy Administracja Forum Edytowane 7 Maja 2017 przez IGRiT Cytuj
Gość Ja Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 Dzisiaj rumun przyslal mi zdjecia goldena 8+ z austri po o.28 euro z austri i nie kazal mi kupywac goldena Po 1.1 glupi czy co to nie kupywuj inni kupią po 1,5 Cytuj
Gość Darek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 Kolego takie bajki o cenie jabłek w austri to możesz dzieciom na dobranoc opowiadać, ceny tam oscylują w okolicach 0,40 euro plus koszty transportu. Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 Kolego takie bajki o cenie jabłek w austri to możesz dzieciom na dobranoc opowiadać, ceny tam oscylują w okolicach 0,40 euro plus koszty transportu. https://www.wien.gv.at/wirtschaft/betriebe/maerkte/grossmarkt/pdf/markt-und-preisbericht.pdfi nie pisz głupot Cytuj
Gość Adrian Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 Podaj maila i podesle ci fakture zakupu jezeli jest jablko w austri po 0.40 to podniescie cene bo po niedzieli Pewnie 100 tirow austriakow sie postawi ja bym podniosl cene i przetrzymal do sierpnia Cytuj
Gość Dawid Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 Jak się nie możesz dokupić to nie płacz na forum tylko szukaj towaru gdzie indziej, może u Chińczyków?W Austrii na ten czas zostało może z 8 tysiecy ton jabłek i mówisz, że zabierze jedna osoba 2 tysiące ton po weekendzie?Te 100 tirów w kolejce będzie czekało? Można sprawdzić na stronie WAPA jakie są zapasy, 1.04.17- 14 tysięcy ton; 1.04.16- 76 tysięcy ton, lekka różnica prawda?Austria dostała śniegiem w zeszłym roku i jabłek to oni za dużo nie mieli, tym bardziej na handel.Także, idź szukać głupich gdzie indziej. Cytuj
Gość Damian Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 pod koniec maja realnie idared będzie około dwóch złotych tym bardziej że nadają z powrotem mrozy, a kwiat jest mniej wytrzymały od pąka Cytuj
Gość piotrek Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 tak tak w trzy tygodnie ci sie zrobi ze złotówki dwa zlote Cytuj
Gość Kosztela Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 Pod koniec maja 30 na plusie i 2 zl za 3 kg Cytuj
Gość Adrian Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 Wlasnie tak mi mowi ten rumun na razie ma na skladzie 30 tirow i martwi sie czy zdazy sie wysprzedac Przed pojawieniem sie taniego jablka ja koncze kase na zakup pierwszego tira jeszcze mi wystarczy na tydzien Balowania i jade do rumuni bo mam zaproszenie Cytuj
Gość Adrian Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) co do ceny jablek uwazam ze jest hustawkaJa do tej pory skupywalem jablko drobne po 70 gr idareda po 90 gr i ptinca po 1.3Zaladowalem tyle tirow ile mi zamowil rumunNa razie kazal sie wstrzymac jezeli bedzie idared po 1.5 i kaze mi kupowac bede kupowacA jezeli bedzie po 70 gr i nie kaze mi kupowac to nie bede kupowacMam tyko pytanie do administratora dlaczego maja odpowiedz dla idioty mariana zostalaUsunieta-------------------------Witam,Szczerze to od wczoraj od godziny 18:33 nic nie usuwaliśmy więc może ostatecznie nie wysłał Pan tej odpowiedzi?A w sumie to powinniśmy usunąć i zaraz to zrobimy tą jego wypowiedź jako zupełnie nie związaną z tematem i osobistą wycieczkę.W razie dalszych pytań zapraszam do kontaktu na e-mail: kontakt (małpa) igrit.pl aby nie zaśmiecać wątku.PozdrawiamAdministracja Forum Edytowane 7 Maja 2017 przez IGRiT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi