Guest bartlomiej Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Jak z zainteresowaniem kupna aronii? Dajcie znać tutaj ------------- Od Administracji: Pierwotnie post nawoływał do wstawiania ofert kupna/sprzedaży Aronii i po dłuższym zastanowieniu zosał przeedytowany - zapraszamy do dzielenia się informacjami o sytuacji na rynku Aronii w 2020 roku ... Wszelkie oferty kupna sprzedaży proszę wstawiać po wypełnieneniu formularza: https://www.igrit.pl/dodaj-ogloszenie do kategorii Aronia w Giełdzie Owoców: https://www.igrit.pl/kategoria/gielda-owocow-aronia-85 Quote
bartoszka00 Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 Pewnie jeszcze za wcześnie żeby mówić o aronii. Mam aronię ekologiczną i malinę jesienną. Osoby zainetresowane wspólpracą proszę o kontakt Quote
Guest Fred Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 Do zbioru aronii jeszcze trochę czasu. Na razie jeszcze nic nie wiadomo co będzie. Ja tradycyjnie: mało mam, więc będę sam woził po sklepach warzywno-owocowych. Cenę się uzyskuje w tym systemie bliską detalicznej- bywa że kilkukrotnie wyższą niż u pośredników i gdybym sam nie nagrywał sobie zbytu w tych sklepach to bym już dawno musiał zlikwidować plantację. Ceny jak na tą chwile jeszcze nie znane. Quote
bartoszka00 Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 Jeszcze nic nie wiadomo odnośnie aronii Quote
Guest bartoszka00 Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 Ktoś spotkał się już może z ceną aronii w tym sezonie? Quote
Guest PLANT AR Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 ARONIA JAKIE CENY U WAS PRZED SEZONEM WIADOMO JUŻ COŚ W TEMACIE KUPNA SUROWCA !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest WALDEK Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 ZNA JUŻ KTOŚ CENĘ NA OWOCE ARONII W SKUPACH W CAŁEJ POLSCE Quote
Guest KONAR Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 MA BYĆ DROGA W TYM ROKU JAK PORZECZKA PO 3 ZŁ W SKRZYNIOPALETE A 4.50 W SKRZYNKI 10 Quote
Guest PAWEŁ Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 No też tak słyszałem że po 3 zł w hurcie bez pośrednika Quote
Guest bartoszka00 Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 A o cenie aronii ekologicznej coś słyszeliście? Quote
Recommended Posts