Gość Adam Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? Cytuj
Gość Stefan Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2020 On 3/2/2020 at 8:19 PM, Guest Adam said: Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? pokaż zdjęcie konstrukcji bo to zależy, generlanie nie widziałbym przeciwskazań Cytuj
Gość Dasiek Napisano 8 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2020 A jakie siatki polecicie do ochrony przed ptakami. Ja pierwszy rok mam zrobiona konstrukcje właśnie na profilach grubosciennych i stoję przed zakupem siatek. Cytuj
mleczko90 Napisano 22 Października 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Października 2020 Ktos moze coś polecić ? Cytuj
AndrzejŻ Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2021 Takie siatki są bardzo pomocne.... ja osobiście nie mam takiej potrzeby ale mój sąsiad coś takiego zrobił i bardzo sobie chwali. Cytuj
Witek43 Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 Ja też ich używam i bardzo sobie chwalę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi