Guest Adam Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? Quote
Guest Stefan Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 On 3/2/2020 at 8:19 PM, Guest Adam said: Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? pokaż zdjęcie konstrukcji bo to zależy, generlanie nie widziałbym przeciwskazań Quote
Guest Dasiek Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 A jakie siatki polecicie do ochrony przed ptakami. Ja pierwszy rok mam zrobiona konstrukcje właśnie na profilach grubosciennych i stoję przed zakupem siatek. Quote
AndrzejŻ Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 Takie siatki są bardzo pomocne.... ja osobiście nie mam takiej potrzeby ale mój sąsiad coś takiego zrobił i bardzo sobie chwali. Quote
Witek43 Posted January 24, 2022 Report Posted January 24, 2022 Ja też ich używam i bardzo sobie chwalę. Quote
Recommended Posts