Guest Anna Posted November 15, 2019 Report Posted November 15, 2019 Witam,czy wie może ktoś jakie ceny jabłek są za sortowanie,chodzi mi głównie o szampiona,ligola i prince.Wiem ,że sort to niezbyt dobre rozwiązanie ale niestety w tym roku jabłko mam jakie mam czyli h.....pozdrawiam Quote
Guest gość Posted November 15, 2019 Report Posted November 15, 2019 58 minut temu, Gość Anna napisał: Witam,czy wie może ktoś jakie ceny jabłek są za sortowanie,chodzi mi głównie o szampiona,ligola i prince.Wiem ,że sort to niezbyt dobre rozwiązanie ale niestety w tym roku jabłko mam jakie mam czyli h.....pozdrawiam 58 minut temu, Gość Anna napisał: Witam,czy wie może ktoś jakie ceny jabłek są za sortowanie,chodzi mi głównie o szampiona,ligola i prince.Wiem ,że sort to niezbyt dobre rozwiązanie ale niestety w tym roku jabłko mam jakie mam czyli h.....pozdrawiam nie sortuj wysyp na przemysł Quote
Guest Pioter Posted November 15, 2019 Report Posted November 15, 2019 1.4 ligol princ jonagored Quote
Guest gość grójec Posted November 16, 2019 Report Posted November 16, 2019 W dniu 2019-11-15 o 14:20, Gość Pioter napisał: 1.4 ligol princ jonagored kto tak płaci? Quote
Guest warka Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 po ile teraz gala paskowana i gala mast Quote
Guest Realne ceny Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 7 godzin temu, Gość Gosc napisał: Jakie ceny w tym tygodniu? 1,3 czerwoniaki na sortownie. Wypłacalna i pewna grupa , okolice warki Quote
Recommended Posts