Gość Daniel Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2016 Podobnierz w rejonie Sieradza nawałnica przeszła i upra poniszczyła w ubiegłym tygodniu- prawda to czy fałsz? Cytuj
Gość wienek Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2016 TO BUJDA jestem z ok Błaszek nawet dobrze nie popadało a gdzie mówiąc nawałnicy Cytuj
spioch Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2016 może być bujda i może być prawda, często pada punktowo mocno a kilometr dalej wcale, tak to jest z burzami, wieć moze jednego rolnika zalało i podniósł raban a reszta powie, że bredzi na przykłąd teraz wg. radaru deszczu http://www.radareu.cz/powinno całkiem nieźle dawać na południe od Kalisza, czyli Żydów, Stobno, Saczyn jak ktoś tu jest stamtąd to niech napisze czy solidnie podlało czy też zalało Cytuj
Gość Daro Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2016 Też mi się wydaje, że prawda Cytuj
Gość Sebastian Napisano 5 Września 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2016 Panowie jak tam u Was popadało? W okolicach Gniezna za ostatnie 24h spadły 34 l/m i ciągle pada Nie będzie się tak kurzyć przy orce, bo w sobotę to prawie burze piaskowe się robiły Cytuj
Gość xnx Napisano 5 Września 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2016 poludnie wielkopolski 3 l/m kurzy sie jak kurzylo Cytuj
Gość ada Napisano 5 Września 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2016 Wieluń jakby ksiądz kropidłem machnoł Cytuj
Gość LIS Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Września 2016 poludnie wielkopolski 17 l/m Cytuj
Gość Sebastian Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2016 Gniezno, przez niedzielę i poniedziałek 36litrów na metr, całkiem nieźle ale ciągle mało bo raz na miesiąc pada, choć dziś szykuje się powtórka z rozrywki Cytuj
Gość LIS Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2016 Okolice Kepna od Niedzieli 61 l/m Cytuj
Gość Sebastian Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2016 60 litrów przez dwa no to nieźle, w sam raz na podtopienie? u mnie od wczoraj kolejne 20 litrów a prognozy długoterminowe są obiecujące, więc może nie będzie kolejnego miesiąca przerwy od deszczu pozdro Cytuj
Gość LIS Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2016 Poludnie Wielkopolski od niedzieli 87l/m w ziemniaku na dolkach stoi woda masakra. Cytuj
Gość marcin Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2016 sieradz 70 litrów spadło deszczu Cytuj
Gość Wiesiek Napisano 20 Października 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Października 2016 jak nie urok to sraczka w wrześniu w Poznanskiem było tak sucho i się kurzyło tak ze świata nie było widać a teraz to w pole wyjechać nie można bo takie błoto i ciągle pada Cytuj
Gość maniek Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopada 2016 Jakie temperatury w waszych rejonach czy warzywa po mrozach zdrozeja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi