Hank Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Dzień dobry, Moje pytanie dotyczy tematu. Mianowicie czy można sprzedawać warzywa i owoce do spółdzielni ogrodniczej tak jak do zwykłego skupu. Pytam ponieważ natknąłem sie korzystne ceny skupu w spółdzielniach ogrodniczych. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 4 minutes ago, Guest Wszystkowiedzący said: Nie można A to niby dlaczego? Też mnie interesuje ten temat. hank podasz jakiś przykład? Quote
Guest Pa45 Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Głupoty gada. Ja tak sprzedaję i wielu wielu innych , nawet podpisują umowę. Quote
Hank Posted September 4, 2019 Author Report Posted September 4, 2019 Temat zainteresował mnie po przejrzeniu cen skupu z owoców i warzyw w spółdzielniach ogrodniczych. Natomiast zaintrygował z powodu tego iż jest to spółdzielnia (pomyślałem ze tylko założyciele mogą sprzedawać do spółdzielni produkty,z drugiej strony gov.pl publikuje raporty cenowe dotyczące cen skupu owoców i warzyw np. średnia cena skupu marchwi w Małopolsce to 1,12 zł). Czy "ktoś z zewnątrz"-tzn.nie będący jej członkiem- sprzedaje do spółdzielni produkty? pozdrawiam Quote
Guest Pa45 Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Przecież Ci napisałem , a raporty cenowe nie wiem gdzie mają odzwierciedlenie , są raczej źródłem niezdrowej podniety dla miastowych. Quote
Guest Waldemar Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam Quote
Guest B.Z Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 Podpinam sie. Gdzie najlepiej ? Która firma wyplaci odrazu pieniadze, nie bedzie w nieskonczonosc odwlekac platnosci? Na tym mi zalezy. Z ww firma (vegfruit) jeszcze nie wspolpracowalem ale bazujac na opiniach, sa raczej dobre. Quote
Guest Halo Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 W dziale OPINIE O FIRMACH na igrit proszę przeczytać bo ktoś się wypowiadał o danej firmie. Czujnym trza być bo kto wie czy to prawda czy nie ale napisane jest. Quote
Guest Zxz Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 Firma Vegfruit z Karwina wlasnie nie jest wyplacalna ludzie czekaja latami po pieniadze i niewyplacaja. Kazda firma windykacyjna ich zna, nigdzie nie maja dobrej opini. Te zachwalania to pisza pracownicy z biora bo nikt im towaru nie wozi. Quote
Guest rolnik Posted February 14, 2024 Report Posted February 14, 2024 Nie sprzedawać do VEGFRUIT z Karwina, nie płacą. Quote
Guest Gosc. Posted February 14, 2024 Report Posted February 14, 2024 W dniu 21.11.2023 o 21:49, Gość Waldemar napisał: Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam Człowieku, nie wprowadzaj ludzi w błąd bo z innych wypowiedzi wynika coś odwrotnego, zakrawa to na straszne chamstwo autora. Quote
A_2 Posted February 14, 2024 Report Posted February 14, 2024 W dniu 21.11.2023 o 21:49, Gość Waldemar napisał: Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam dlatego ja kompletnie pomijam wypowiedzi osób niezarejestrowanych / niezalogowanych. Quote
Guest Rolnik Posted February 19, 2024 Report Posted February 19, 2024 Ostrożnym trzeba być zawsze. Jak sprzedaż do firmy Vegfruit (Koniusza) to tylko za gotówkę, przelewu od nich nie zobaczysz. Quote
Michał33 Posted February 19, 2024 Report Posted February 19, 2024 Tak jak od Pluty z Chabierowa Tez przelewu nie zobaczysz Quote
Recommended Posts