Guest Andrzej Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam wszystkich! mam pytanie, gdzie kupujecie swoje opony najczęściej ? macie jakąś sprawdzoną markę/firmę? chińskie czy indyjskie, czy jakies inne ? Quote
Guest piotr Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Odgrzewam temat. Jakie opony na wiosnę polecacie? Chodiz o typowe 205/55 r16. Mam na ten cel około 1200 zł. Opony do Forda Mondeo. continental premium contact 5 Quote
portat Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 jak dla mnie wszystkie te marki opon to jednosezonówki Quote
polisak Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 Wszedłem na forum, bo myślałem, że będzie więcej poleceń.. Ostatnio w hurtopony.pl patrzyłem i było więcej opcji, nie tylko continetal, a tu nic. Może w 2020 ktoś coś może jeszcze dodać? Albo powiedzieć, czy tam, a może gdzieś indziej warto kupować? Quote
radek80 Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 W tym sklepie masz dobre ceny i dowożą gratis pod drzwi. U mnie zamawiane były aliansy 12.4-24 FARM PRO 324, cenowo korzystnie. Potrzebowałem czegoś mocniejszego z boku, a ona jest lepsza niż opony radialne. A do czego potrzebujesz? Quote
polisak Posted August 21, 2020 Report Posted August 21, 2020 Dzięki. a ja mam starego ciapka zetora w ogóle jakiś taki przechodzony ale trzeba dokupić, to dokupuję, nie ma co do tego wątpliwości. Przecież nie mogę ciągle łatać. Właśnie nad aliasami myślałem, bo to jednak jest znana marka i dobra podobno. Quote
mleczko90 Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Ja kupuje hancooka - jako rozwiązanie budżetowe Quote
Guest Obserwator Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Te aliasy mam nowiutkie w beczkowozie pomot 4000 litrow najechalem na kamyk marglowy i robnela nowiutka opona montowana bezdetkowo zalozylem stara 40 letnia z rozrzutnika i smigam kamienie mi nie straszne Quote
Recommended Posts