ola95 Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Witam, mam problem z truskawkami. Na liściach pojawiają się plamy, są również poskręcane. Owoce są bardzo małe, szybko wysychają. Więcej na załączonych zdjęciach. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Na moje oko antraknoza, ale szkodnik chyba też jest, jeżeli pofałdowane są liście, szczególnie te młode to będzie roztocz. Quote
ola95 Posted June 23, 2019 Author Report Posted June 23, 2019 bardzo dziękuję, za odpowiedź. Zna pani może metody jak należy to zwalczyc? Quote
Guest antraknoza Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 Dzień dobry! Właśnie uruchomiłam bloga, na którym będę opisywać metody walki z chorobami roślin. Wszystkie publikowane przeze mnie treści pochodzą z publikacji naukowych. Sama jestem pracownikiem naukowym, który chorobami roślin się zajmuje. Właśnie dodałam post o antraknozie. Myślę, że się przyda link: https://zdrowyogrod.blogspot.com/2020/03/antraknoza.html Pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts