Guest Marcin Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 witam wszytkich chialem poinformowac ze na terenie lubelszczyzny letnia malina przemarzla w 80% wiec drodzy plantatorzy jesli cos wam sie uchowalo dbajcie o to bedzie drogo Quote
Guest ciekawski Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Jaka jest metoda sprawdzenia czy malina przemarzła już w styczniu.!! Myślałem że trzeba poczekać do wiosny ? proszę opisać metodę Quote
Guest Damian Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 witam mam pytanie do gość Marcin przecież w tym roku nie było dużych mrozów, a mówisz że maliny przemarzły w lubelskim , ja jestem ze świętokrzyskiego mam 1h letnich i 1h jesiennych i jak na razie maliny ładnie się rozwijają, i mówisz że aż tak wymarzły letnie,na całym terenie lubelszczyzny ? Quote
Guest xd Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 ludzie maliny to nawet u najgorszych dziadów sie ładnie rozwijają dojdą nowe nasadzenia także wyszykujcie sobie portfele bo malina bedzie po 20 zł ale za 10 kg XXDDDDD Quote
Guest Tomuś Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 widzę, że gość xd to sam jest najgorszy dziad i do tego życzliwy bardzo też jest. P.S co za zagryżniak. Quote
Recommended Posts