Gość Marcin Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2016 witam wszytkich chialem poinformowac ze na terenie lubelszczyzny letnia malina przemarzla w 80% wiec drodzy plantatorzy jesli cos wam sie uchowalo dbajcie o to bedzie drogo Cytuj
Gość ciekawski Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2016 Jaka jest metoda sprawdzenia czy malina przemarzła już w styczniu.!! Myślałem że trzeba poczekać do wiosny ? proszę opisać metodę Cytuj
Gość Damian Napisano 17 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2016 witam mam pytanie do gość Marcin przecież w tym roku nie było dużych mrozów, a mówisz że maliny przemarzły w lubelskim , ja jestem ze świętokrzyskiego mam 1h letnich i 1h jesiennych i jak na razie maliny ładnie się rozwijają, i mówisz że aż tak wymarzły letnie,na całym terenie lubelszczyzny ? Cytuj
Gość xd Napisano 17 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2016 ludzie maliny to nawet u najgorszych dziadów sie ładnie rozwijają dojdą nowe nasadzenia także wyszykujcie sobie portfele bo malina bedzie po 20 zł ale za 10 kg XXDDDDD Cytuj
Gość Tomuś Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2016 widzę, że gość xd to sam jest najgorszy dziad i do tego życzliwy bardzo też jest. P.S co za zagryżniak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi