Gość sad Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Stycznia 2016 jak u was sprawa wygląda ? tniecie ? jak z płacą za cięcie ? łódzkie 150 zł bez obiadu, ekipa sprawdzona a nie jakieś nie ciekawe towarzystwo Cytuj
Gość twister Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Stycznia 2016 Połowę mam już wyciętą w grudniu u siebie ciąłem teraz śniegi, ciężko wejść, mrozy, więc jak zrobi się dogodniej i polecę jeden sad to z zostanie mi 1/4 młodszego sadu, poleci już z górki. 150 zł to sporo ciężko to wszystko utrzymać kiedy koszty rosną a zarobki z jabłek są jakie są. Cytuj
Gość sadownik Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Stycznia 2016 Witam! jakie odmiany drzew jabloniowych posadzic w tym roku? Cytuj
Gość Marcin Napisano 19 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2016 Witam! jakie odmiany drzew jabloniowych posadzic w tym roku? Pytanie za milion dolarów, Kto może wiedzieć co się będzie sprzedawało moje propozycję : najdared, galę, princa, Cytuj
Gość sadownik Napisano 19 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2016 najdareg princa na jakiej podkladce najlepiej posadzie? klasa ziemi 3 i 4. Cytuj
Gość captach13805 Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2016 na takiej, która nie pozwoli wyrywać 5 letnich drzew rękoma, i która nie spowoduje, że po 5 latach połowę sadu będziesz miał powywracane przez wiatr oraz drugą połowę zniszczy rak. Inna sprawa czy ten prince będzie taki zbywalny bo może się okaże, że to chwilowa moda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi