Guest Janusz Kawęczyński Posted June 9, 2018 Report Posted June 9, 2018 Witam Serdecznie . CHCIAŁBYM PRZESTRZEC PAŃSTWA PRZED NIEUCZCIWYM KONTRAHENTEM !!! Nierozliczone transakcje dotyczą pierwszego półrocza roku 2017 , oczywiście za jabłka. Szczęśliwcem , który wziął towar a nie kupił , chociaż na wtedy obiecywał że kupuje jest : STANKO B.... , starszy siwiejący dosyć mocna Pan , obywatel Bośni i Hercegowiny , tak podpowiada nam jego paszport . Zakupuje towar w wielu firmach na terenie Mazowsza i okolic , wszystkim opowiada jaki jest jedyny i wyjątkowy , z tego co wiem ładuje towar w wielu firmach równocześnie i w ten sposób robi sobie zakupy w ilościach hurtowych , na które nigdy go nie byłoby stać gdyby miał je kupić za gotówkę , chociaż w wielu miejscach opowiada że ma w biznes włożone olbrzymie własne środki . Sprawdziłem dokładnie , własnych środków ma niewiele , no może na kilka palet by wystarczyło . Porusza się srebrnym Oplem Astrą , numerów niestety nie posiadam , nie są to polskie numery na pewno . Biznes z tym Panem jest wysoce ryzykowny , sądzę że nie stać naszej branży na tego typu partnerów !!! Jeżeli w najbliższym czasie uda mi się rozliczyć tą niebywale ryzykowną transakcję to Wszystkich Was oczywiście natychmiast o tym poinformuję , mając na uwadze dużą podaż towaru w bieżącym okresie i chęć pozyskania jakiegokolwiek odbiorcy na występujące nadwyżki owoców i warzyw . W razie pytań proszę o telefon na nr. 603559350 . NIE STAĆ ŻADNEJ FIRMY HANDLOWEJ , ŻADNEJ GRUPY PRODUCENCKIEJ , ŻADNYCH PRODUCENTÓW , DZIAŁAJĄCYCH NA TERENIE NASZEGO KRAJU NA ROZDAWANIE TOWARU ZA DARMO , JEST TO NAJSZYBSZA DROGA DO BANKRUCTWA !!! Pozdrawiam Janusz Kawęczyński Quote
Recommended Posts