Guest rolnik Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Wycofany galigan i co teraz zrobic?goal slabo dziala a zamiennika brak Quote
Guest Pinus Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 z jakiej uprawy został wycofany galigan ? z cebuli, z truskawki ? Quote
Hubertus Posted June 19, 2017 Report Posted June 19, 2017 Ja ratuję się mieszając Goal ze Starane. Bromotril słabo działa. Quote
Guest rolnik wlkp Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 jakies daje to efekty? jakie dawki dajesz i w jakiej fazie ?nie powykreca szczypioru/ Quote
Hubertus Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 Wykręca szczypior, czasem bardzo. Ale najskuteczniej działa. Na cebulę w fazie 4 liści właściwych dałem 0,25l Goal+ 0,15 Starane. Dwukrotnie próbowałem Bromotrilu i za każdym razem się zawiodłem. Quote
Guest Damian Posted July 2, 2017 Report Posted July 2, 2017 Przecież galigan i goal to ta sama substancja tylko dawka się różni Quote
Hubertus Posted July 2, 2017 Report Posted July 2, 2017 Przecież galigan i goal to ta sama substancja tylko dawka się różni Nie jest to to samo. Substancja aktywna jest co prawda ta sama, ale inna jest zawiesina, w której ta substancja jest rozpuszczona. Poza tym wątpliwości trzeba poddać stężenie substancji aktywnej deklarowane przez producenta. Quote
Recommended Posts