Gość kupiec poludnie Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2022 11 godzin temu, Kupiec napisał: Pekin zapłaci w kwietniu i maju, kto ma w kontroli ładny towar weźmie hajs. Totalnie na odwrót. Wegry sieja rekordowe ilosci , u nas tez nie mniej . Wejdzie sporo ilosci mlodej w kwietniu napewno wplywnie to na rynek hamujaco . Cytuj
Kupiec Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gość kupiec poludnie napisał: Totalnie na odwrót. Wegry sieja rekordowe ilosci , u nas tez nie mniej . Wejdzie sporo ilosci mlodej w kwietniu napewno wplywnie to na rynek hamujaco . Tej młodej pierwszej kapusty jak jest ładna stara to nikt nie chce dotknąć. Ja uważam, że kwiecień i początek maja cena będzie bardzo wysoka. Cytuj
Gość ProstyChłop Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 13:06, Gość Rolnik napisał: Dokładnie a te 5 zł kg to szybciej będzi jak handlarze myślą Jak by embargo Russ znieśli i przepływ towaru normalny to i ceny co roku inne były by a tak to nasi .... robią co chcą .. Do wszystkich przy zdrowych zmysłach: embargo wcale nie nałożył Ruski tylko nasz Kaczy pomiot, Jareczek tak politykuje żeby tanio naród karmić, zasada dziel i rządź. Kreuje jeszcze wybawcę Michałka żeby znowu głosy zgarnąć i śmiać się wam w twarz. Oj chłopy, chłopy kiedy wy się czegoś nauczycie Cytuj
Gość Łukasz Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2022 Po co się pchać na Bronisze jak z podwórka 3 zl za towar się laduje Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 18 Stycznia 2022 Jeden z moich sąsiadów sprzedaje pekina z Globalgapem po 2,7 , a drugi bez Globala po 2,9 . Obaj wożą do tego samego odbiorcy , tylko ta bez Globala jest ładniejsza . Cytuj
Kupiec Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 18 Stycznia 2022 W dniu 17.01.2022 o 11:52, Gość ProstyChłop napisał: Do wszystkich przy zdrowych zmysłach: embargo wcale nie nałożył Ruski tylko nasz Kaczy pomiot, Jareczek tak politykuje żeby tanio naród karmić, zasada dziel i rządź. Kreuje jeszcze wybawcę Michałka żeby znowu głosy zgarnąć i śmiać się wam w twarz. Oj chłopy, chłopy kiedy wy się czegoś nauczycie Tak, tak, Kaczyński nałożył embargo i odpowiada też za cenę ropy i inflację w całej Europie! Ps. Nick masz jak najbardziej trafiony, gratulacje. Cytuj
Gość Tom Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2022 Panowie jak w tym tygodniu towarek się sprzedaje??? W mazowieckim to już dzwonią i proszą żeby im coś szykować. 3,3 sam towar Cytuj
Gość Biedronka Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2022 W dniu 17.01.2022 o 11:34, Kupiec napisał: Tej młodej pierwszej kapusty jak jest ładna stara to nikt nie chce dotknąć. Ja uważam, że kwiecień i początek maja cena będzie bardzo wysoka. Nikt , poza wszystkimi marketami które maja większość rynku Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2022 Biedra i inne sępy wczesną kapustę to kupują zaledwie tydzień i robią przerwę dwu tygodniową by zbić cenę tej młodej . Cytuj
Gość świętokrzyskie Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 mamy styczeń a tu wielkie dyskusje co będzie w maju a przed nami tydzień stycznia cały luty marzec i kwiecień. napiszcie jakie ceny i zejście na teraz Cytuj
Gość Obserwator Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 Centrum cen nie znam, jedynie tyle że nie mają czym obracać a by chcieli, ale w moich okolicach zawsze było niewiele pekinki, choć coś tam zawsze każdy miał, ale każdy się wyleczył do końca przez ostatnie lata. Jak reszta kraju ? Cytuj
Gość Max Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 Zejście bardzo dobre... Cena 3 zł w karton. 3.5zl za torbe 5 kg (6 i 8). Rejon Łęczycy a jak inne tereny?? Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 Na dodatek zima taka że ja dziś orałem cały dzień , może prawdziwą zimę będziemy mieli wiosną . Cytuj
Gość Tom Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 4 netto na gotowo z podwórka . Mazowieckie. Zejście takie że pi samochodzie dziennie można by podawać tylko nie ma się co spieszyć bo w okolicy już pekiny prawie brak Cytuj
Gość świętokrzyskie Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2022 4 godziny temu, Gość Max napisał: Zejście bardzo dobre... Cena 3 zł w karton. 3.5zl za torbe 5 kg (6 i 8). Rejon Łęczycy a jak inne tereny?? kolego 3 zł i karton kupującego ? w świętokrzyskie nie ma skupów towaru mało . pod Krakowem coś słyszę o 2.5 zł za kg Cytuj
Gość John Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Stycznia 2022 Na jutro 3.50 w skrzynie bez owijania towar od 0.4 Cytuj
Gość rol centrum Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 Ja juz 5zł na gotowo jutro robię. Doczekalem do ceny marzeń . Cytuj
Gość świętokrzyskie Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gość rol centrum napisał: Ja juz 5zł na gotowo jutro robię. Doczekalem do ceny marzeń . kurde w biedronce 4.99zł a Tobie do hurtu dają 5zł ??? Cytuj
Gość Hhhh Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, Gość rol centrum napisał: Ja juz 5zł na gotowo jutro robię. Doczekalem do ceny marzeń . Bajki bajeczki Cytuj
Gość Marian Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 5 Jeszce nie słyszałem ale 4,3 na gotowo ( czyli 3,8-3,9) za sam towar to już nie problem Cytuj
Gość rol centrum Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, Gość świętokrzyskie napisał: kurde w biedronce 4.99zł a Tobie do hurtu dają 5zł ??? Bo, stonka tak słabo płaci, ja sprzedaje bezposrednio , bez handlarzyków , dlatego 5zł , i niżej nie sprzedam. PS. Zapomniałem dodać ze za 2kg Cytuj
Gość Marian Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2022 Jak sprzedajesz 2kg pekina za 5 zł to jesteś frajer bity i tyle Cytuj
Gość rol centrum Napisano 25 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 25 Stycznia 2022 12 godzin temu, Gość Marian napisał: Jak sprzedajesz 2kg pekina za 5 zł to jesteś frajer bity i tyle Dla ciebie frajer, szanuje stałego odbiorce, nie mam problemu co rok sprzedać i nie musze zejscia szukac . Cena dobra , towar tez za dlugo nie polezy bo seledyn juz jest Cytuj
Gość Gtb Napisano 25 Stycznia 2022 Zgłoszenie Napisano 25 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gość rol centrum napisał: Dla ciebie frajer, szanuje stałego odbiorce, nie mam problemu co rok sprzedać i nie musze zejscia szukac . Cena dobra , towar tez za dlugo nie polezy bo seledyn juz jest Jak mu teraz opuścisz te 50gr "bo jest z czego" to jak w następnym sezonie będzie przykładowo 70gr/kg to on ci z łaski da tyle co wszyscy, a ty będziesz się cieszył ze masz zajęcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi