Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Kapusta Pekińska - ceny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mazowieckie
Napisano

Jak tak dalej będzie to młody Pekin też się szybko nie pojawi ze względu na brak słońca i codzienne przymrozki.

Gość Sieradzak
Napisano

Ja bym się tak nie podniecał . Słyszałem że z Grójca lądują czarna w środku na eksport i zaczynają się reklamację.Nikt w tych czasach nie jest głupi i za gawno pieniędzy nie naplaci.

Gość Świętokrzyskie
Napisano

" że kupcy z Grójca " ładują na Sieradzu czarną na export? Że tylko w Grójcu ma byc czarna wszędzie jest problem. A tak na marginesie jak będzie dobrze jak parę dni temu biedronka promocja pekin 2.99 a cały zimę jak za darmo to 4.99

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Jak sprzedajecie teraz pekina??? A może ktoś wie jaka cena na Broniszach?? Jaki kaliber najlepiej się sprzedaje?? 

Gość Zorientowany.
Napisano
16 godzin temu, Gość Świętokrzyskie napisał:

Bronisze karton zielony ładny 50zł wołany

Słyszałem że 100zl wołają.

Gość Kapusta
Napisano
4 godziny temu, Gość Zorientowany. napisał:

Słyszałem że 100zl wołają.

A nawet licytują do 195

Gość Tomi123
Napisano
4 godziny temu, Gość henio napisał:

Witam. Orientuje się ktoś może czym spowodowany jest ten brak zejścia na pekina?

Wysoka cena.

Gość Świętokrzyskie
Napisano
W dniu 29.03.2023 o 22:08, Gość Tomi123 napisał:

Wysoka cena.

Tak wszystko tanieje tylko kapusta bardzo droga

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Dzień dobry jaka cena kapusty pekińskiej??Ktoś coś, zaczynam cięcie i nie wiem za ile. Będę wdzięczny 

Napisano

Witam ceny między 3-3,5 zł towaru raczej mało na rynku nie nie zapowiada się żeby było go w tym roku jakoś super dużo

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...