Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Kapusta Pekińska - ceny

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano

Jak wygląda sytuacja z kapustą pekińską? Mam jeszcze kapustę wielkość od 0.5 do 2 kg 

Ceny w skupach? Bardzo prosze o odpowiedz jeśli Ktos jest w temacie zorientowany.

malopolskie. Kraków 

Napisano
21 godzin temu, Gość Rolnik napisał:

Jak wygląda sytuacja z kapustą pekińską? Mam jeszcze kapustę wielkość od 0.5 do 2 kg 

Ceny w skupach? Bardzo prosze o odpowiedz jeśli Ktos jest w temacie zorientowany.

malopolskie. Kraków 

Na gotowo owinienta w kartonie moge zabierać po 3.70 jak fajny towar

Gość handlarz north
Napisano
2 godziny temu, Fresh napisał:

Na gotowo owinienta w kartonie moge zabierać po 3.70 jak fajny towar

na gotowo seledyn towar 4.00 zł mogę dać

• 1 month later...
Gość Marian
Napisano

Panowie duzo juz pekina po siaradzach, kaliszach i Małopolsce w polu sadza??? W mazowieckim nic nie widać wczesnego pekina. Za to brokuła jest troche

• 5 months later...
Napisano

Panowie i Panie gorący apel do was wszystkich. Pekinki jest bardzo mało i jest wątpliwej jakości. Plon będzie niski.  Bardzo was proszę nie spiepszcie tego sezonu!!!! Cena jest dobra i będzie rosła jeżeli Wy jej sami nie popsujecie. Szacunku do samych siebie i powodzenia w handlu 

Napisano

Na sieradzu wacia nie bedzie miał kto zepsuć od stycznia zacznie drozec zawsze paru z zepsuta psyche się znajdzie i beda popychac ale na krotko 

Gość Rolnik centrum
Napisano

Przy dzisiejszych kosztach, mniejszych nadadzeniach i napewno wydajności z ha cena 2 zł prosto z pola nie powinna nikogo dziwić. Robię 20 ha pekiny w lato i 30 ha na zimę. Wiem o czym mówię. Trzymać cenę A coś się zarobi 

Napisano (edytowane)

Sama tą cena spada??? Czy rolnicy ja zanizaja??? Jak na igrit już się ogłaszają po 1,6. Zwłaszcza ci z pod Sieradza liczyć nie potrafią. ...

Edytowane przez IGRiT
Usunięto inwektywy
Gość GR Centrum
Napisano (edytowane)

20 ha pekiny w lato takie bajki to możesz opowiadać ale w przedszkolu. Chyba ze sadzisz 20 ha zbierasz 1/4. Jednak to prawda Sieradz to same ...

Edytowane przez IGRiT
usunięto inwektywę
Napisano

Dziś zamówienia schodzą po 2,60 na gotowo, netto oczywiście. Pozdrawiam przedsiebiorczych a kij w ucho tym co lubiąnarobić się za darmo 

Napisano

Panowie jak teraz realnie podejście pekinke??? Napiszcie jaki rejon i pi ile

Ja z mazowieckiego 2,60 na gotowo proponuja ale narazie nie sprzedaje bo połowa w polu jeszcze

Napisano
Godzinę temu, Gość Rolnik napisał:

Jak ceny pekiny na skupach  bo widzę że tanieje powoli  ? 

tanieje gdzie powiedz ? Sieradz niby zejścia nie ma a chcą cały czas ceny podnosić 1,8-1,9 w skrzynie