Jump to content

Kiedy ziemniaki z gruntu?

Recommended Posts

Guest Grunt
Posted

Witam. W jakiej.fazie ziemniaki z gruntu? U mnie slabo wschodza i nie rosna. Wielun

Guest Rafonix
Posted

Lipa panowie sadzę już trochę czasu ziemniaka i niekryty słabo wygląda. Późne i słabe zbiory może cena bedzie

Guest Blazej
Posted

Jak była susza w 2015 to pyrki miały być po 20 zł a pp ile sprzedawalismy ? Także nie ma co dyskutować teraz na temat cen bo i tak wiesiu i Stasiu pojedzie na giełdę k odda po taniosci bo przecież spieszy mu się do domu . Pozdrawiam normalnych

Guest Gość
Posted

Września, pół dnia już leje, wszystko w wodzie stoi, prętko nie będą

Guest Jacek
Posted

Grunt sadzony 21 marca odmiana Riviera,  wschodzi dopiero i dodatkowo masowo rizoktonioza ją atakuje, z kolei Miłek sadzony 10 kwietnia jest w 80 procentach na wierzchu i dużo lepiej się prezentuje. 

Guest Kot Jarosława Ka
Posted

Miłek sadzony w maju będzie jeszcze lepszy od tego kwietniowego w 2017 roku

Guest Przemek
Posted

Jak tam cena Sandomierz Kraków Rybitwy

Kolega mówił że pół Sieradza wymarzło

Guest Mis
Posted

Ja sasdzilem 20 marca milka podkielkowanego. JesCze go nie widac. Dla porownania powiem ze w tamtym roku na ogrodnikow mialem 20cm krzaki

Guest Tomek
Posted

Okolice wielunia gruntu nie widac. Dopiero co zaczyna wytykac. Nie bedzie wczesnie ziemniakow

Guest Franek
Posted

Sieradz przez ostatnie dni grunt ladnie wyskoczyl ale teraz mroz zrobi z nim porzadek

Guest Paweł
Posted

w Krakowie na Rybitwach cena dziś 12zł - i trzymają cene, na worki wołali juz po 14 zł

Guest Przemek
Posted

Lipa panowie ziemniak grunt 7 do 10 cm dopiero jest  ja nie wiem co to będzie w tym roku jak cena nie będzie około 12 zł to już opłacać się nie będzie

Guest tomala
Posted

Przemek sieradz tak i tak cene spałuje bo trzeba siać pekina bo to bo tamto

Guest Jacek
Posted

Dokladnie.chcialem zaredlic grunt ale sie nie dalo. W sam raz wyszedl na mroz. I niech go zmrozi. Przynajmniej nie bedziemy po 3 zl odawac ziemniaka

Guest Gość
Posted

Jak tam ziemniaki gruntowe po mrozach

Jaki grunt? Po gruncie nie ma sladu, tylko czarne jak ziemia krzaczki. Mazowieckie
Guest Blaszki
Posted

Hej mam pytanie czy mozna w jakis sposob pomoc ziemniakom w regeneracji po przymrozeniu?

Guest Zenek
Posted

Kilka ciepłych nocy i grunt idzie jak szalony za miesiąc do kopania...

Guest Gosc
Posted

Hej mam pytanie czy mozna w jakis sposob pomoc ziemniakom w regeneracji po przymrozeniu?

Asashi sl i odżywki
Guest Gosc
Posted

Kilka ciepłych nocy i grunt idzie jak szalony za miesiąc do kopania...

Przecież możesz kopać już dziś