Guest Filip Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 Dzień dobry, Chciałbym poruszyć temat kukurydzy suchej typu flint. Mam spory problem ze znalezieniem w Polsce dobrego dostawcy tego surowca. Posiadam młyn kukurydziany i produkcję bezglutenową. Poszukuję stałego dostawcy z doświadczeniem w dostarczaniu kukurydzy do młynów. Czy mogę prosić o pomoc? Quote
Krzysztoff Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 Jakie zapotrzebowanie miesięczne? Może być w wiadomości prywatnej. Quote
Guest anton Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 Dzień dobry, Chciałbym poruszyć temat kukurydzy suchej typu flint. Mam spory problem ze znalezieniem w Polsce dobrego dostawcy tego surowca. Posiadam młyn kukurydziany i produkcję bezglutenową. Poszukuję stałego dostawcy z doświadczeniem w dostarczaniu kukurydzy do młynów. Czy mogę prosić o pomoc? Jaki region, ja produkuję , mozemy podjąc współpracę Quote
Guest Filip Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Jakie zapotrzebowanie miesięczne? Może być w wiadomości prywatnej. 700 ton na miesiąc. Quote
Guest Filip Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Jaki region, ja produkuję , mozemy podjąc współpracę Warmia-mazury Quote
Guest Tomaszek Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 w jakiej cenie ??? ja posiadam 100 h gospodarstwo i przymierzam się do zasiania całości czy będzie warto ?? Quote
Guest Piotr Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 W dniu 24.04.2017 o 14:03, Gość Filip napisał: 700 ton na miesiąc. Na kiedy potrzebujesz taką ilosc kukurydzy? Quote
Recommended Posts