Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 26 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: 3.5mln max przetwórcy w strachu Pękają ze śmiechu Cytuj
Gość Andrzej Napisano 26 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2024 59 minut temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Pękają ze śmiechu 2 godziny temu, Gość Optymista napisał: 3.5mln max przetwórcy w strachu Jakie 3,5 ,wszyscy pryskają gibami ,asahi ,wszystko się zregeneruje będzie co najmniej 5 mln ton Cytuj
Gość Edek Napisano 27 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2024 8 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Jakie 3,5 ,wszyscy pryskają gibami ,asahi ,wszystko się zregeneruje będzie co najmniej 5 mln ton Faktycznie ludzie są nienormalni, po co to ratować, niech inni mają a ja popatrzę Cytuj
Gość Optymista Napisano 27 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2024 10 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Pękają ze śmiechu No nie wiem, taniej jak dzisiaj nie nakupią na jesieni Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 27 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: No nie wiem, taniej jak dzisiaj nie nakupią na jesieni Nakupimy Na Ukrainie i w Mołdawii Naprawdę nie musicie się o nas martwić Cytuj
Gość Optymista Napisano 27 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2024 3 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Nakupimy Na Ukrainie i w Mołdawii Naprawdę nie musicie się o nas martwić Nikt sie o was nie martwi, jak jestescie w strachu to lepsza cena jest Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 27 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2024 We Francji i u Niemca mróz był jeszcze większy i to oni mają kapitał zainwestowany w Ukrainie a Polaczki to będą mogli tylko pomarzyć Cytuj
Gość Marian Napisano 28 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Kwietnia 2024 Straszne frazesy opowiadacie. Niemiec u nas ma surowiec za darmo nawet jeśli musiałby 1,5 płacić to i tak jest zarobiony Cytuj
Gość Piotrek z Koziwtuł Napisano 29 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2024 W dniu 28.04.2024 o 08:04, Gość Marian napisał: Straszne frazesy opowiadacie. Niemiec u nas ma surowiec za darmo nawet jeśli musiałby 1,5 płacić to i tak jest zarobiony Potwierdzam Tylko dlaczego zarobić mniej jak można więcej Dlatego za odpad kokosów nie będzie Cytuj
Gość Piotrek z Kozietyly Napisano 29 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2024 Zmarzło dużo i będę musiał więcej zapłacić niż powinienem. Coś się zarobi i tak na tym... Cytuj
Gość Sadik Napisano 1 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2024 No i sypia się Jonagoldy jak igiełki z choinki… Cytuj
Gość kidas Napisano 1 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2024 Godzinę temu, Gość Sadik napisał: No i sypia się Jonagoldy jak igiełki z choinki… Co roku ta sama śpiewka Znowu zabraknie Cytuj
Gość Andrzej Napisano 1 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2024 A ,jeszcze zapomniałem o czereśniach ,nie ma nawet 1szt ,słownie jednej sztuki Cytuj
Gość Olo Napisano 1 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2024 5 godzin temu, Gość kidas napisał: Co roku ta sama śpiewka Znowu zabraknie Tak jest jak kolega napisał sypie się wszystko strasznie .... , nie wierzysz zapraszam . Jak znajdziesz mi jednego zielonego zawiazka to będziesz mógł sobie chodzić pielęgnować nawozić pryskac aby wychodowac owoc a nie mądrować się ze co roku ta sama śpiewka . Cytuj
Gość Olo Napisano 1 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2024 W poprzednim sezonie miałem normalny zbiór ok 50-70 t, ale w tym sezonie będzie ok 25 max 30- rejon Grójecki, młode nasadzenia nieźle przerzedżiło. Po poprzednim sezonie chyba lepiej produkować przemysł ewentualnie obierkę nie ma co pakować pieniędzy w deser bo to jest nieopłacalne-jak widać w cennikach. Kiepskie zawiązanie plus przemienne owocowanie na 30 procentach drzew, są takie które nie mają zawiązków. Tak wygląda sytuacja w moim sadzie więc proszę nie piszcie że nie zabraknie. Cytuj
Gość Sadik Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 Owoców będzie napewno o połowę mniej niż w zeszłym roku w skali całego kraju.Zeby to było tylko 50% …a miało być tak pięknie.. Cytuj
Gość znudzony Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 5 godzin temu, Gość Olo napisał: Tak jest jak kolega napisał sypie się wszystko strasznie .... , nie wierzysz zapraszam . Jak znajdziesz mi jednego zielonego zawiazka to będziesz mógł sobie chodzić pielęgnować nawozić pryskac aby wychodowac owoc a nie mądrować się ze co roku ta sama śpiewka . Ale co roku jest ta sama śpiewka,że nic nie ma W zeszłym roku przecież też wszystko zmarzło Poczytaj sobie wpisuly z poprzedniego roku i zrozumiesz o czym piszę Cytuj
Gość Pryns Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 Sypią się bo było bardzo duże kwitnienie ale bez przesady, coś zostanie Cytuj
Gość 5 za wagę Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 3 godziny temu, Gość Sadik napisał: Owoców będzie napewno o połowę mniej niż w zeszłym roku w skali całego kraju.Zeby to było tylko 50% …a miało być tak pięknie.. Kolejny prorok Już w zeszłym roku na jesieni słyszałem,że zabraknie i będzie 5 za wagę A od jesieni zdrożało całe 20 gr Cytuj
Gość 5 zł za wagę Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 8 godzin temu, Gość Olo napisał: W poprzednim sezonie miałem normalny zbiór ok 50-70 t, ale w tym sezonie będzie ok 25 max 30- rejon Grójecki, młode nasadzenia nieźle przerzedżiło. Po poprzednim sezonie chyba lepiej produkować przemysł ewentualnie obierkę nie ma co pakować pieniędzy w deser bo to jest nieopłacalne-jak widać w cennikach. Kiepskie zawiązanie plus przemienne owocowanie na 30 procentach drzew, są takie które nie mają zawiązków. Tak wygląda sytuacja w moim sadzie więc proszę nie piszcie że nie zabraknie. Widać 70 ton nie jest normalny plon skoro matka natura zdecydowała,że więcej nie da Nie zabraknie Cytuj
Gość Pryns Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 3 godziny temu, Gość znudzony napisał: Ale co roku jest ta sama śpiewka,że nic nie ma W zeszłym roku przecież też wszystko zmarzło Poczytaj sobie wpisuly z poprzedniego roku i zrozumiesz o czym piszę No ale przecież poprzedni rok był bardzo dobry Cytuj
Gość Princ Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 U mnie w prinsie nadkoronowka nic nie zmarzły gibe odpuściłem bo po co. Teraz załamka sypie się wszystko 2 może 3 zawiązki na całym drzewie widać 10 letni sad tragedia Cytuj
Gość prync Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 4 godziny temu, Gość Princ napisał: U mnie w prinsie nadkoronowka nic nie zmarzły gibe odpuściłem bo po co. Teraz załamka sypie się wszystko 2 może 3 zawiązki na całym drzewie widać 10 letni sad tragedia Ładny towar będzie bez przerzedzania Cytuj
Gość Filozof Napisano 2 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2024 4 godziny temu, Gość prync napisał: Ładny towar będzie bez przerzedzania U mnie ta sama sytuacja , z tym , że ja gibe dałem i też chujnia, 1-2 zawiazki , a reszta się sypie. Cytuj
Gość prync Napisano 3 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2024 8 godzin temu, Gość Filozof napisał: U mnie ta sama sytuacja , z tym , że ja gibe dałem i też chujnia, 1-2 zawiazki , a reszta się sypie. Patrz ile zostaje a nie ile się sypie Gdybym myślał jak wy też bym panikował Sypie się strasznie...na gałązce 20 kwiatostanów czyli ok 100 kwiatków a zostaje 5-7 zawiązków No dramat:)))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi