Guest Gość Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Łazienka ok 6 m kwadratowych. Montaż oświetlenia LED-owego. Wymiana kaloryfera na łazienkowy, brodzik, kabina, umywalka jeżeli się zmieści. Od kafelek po sufit. Mniej wiecej oczywiscie ile trzeba liczyć z robocizną. Quote
Guest Gość Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Łazienka ok 6 m kwadratowych. Montaż oświetlenia LED-owego. Wymiana kaloryfera na łazienkowy, brodzik, kabina, umywalka jeżeli się zmieści. Od kafelek po sufit. Mniej wiecej oczywiscie ile trzeba liczyć z robocizną. troszke wyzszy standard 20.000 zl mnie kosztowala wymiar 2m na 3m Quote
Tomek Wu Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Właśnie najlepiej, żeby ktoś fachowo zrobił projekt i wycenił. U mnie projekt łazienki łącznie z wykonaniem robiła firma d&d projekt. Ale ja mam większą łazienkę i oni traktują każdego klienta indywidualnie, więc lepiej po prostu skontaktuj się z nimi. Quote
AndrzejŻ Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 Ja ostatnio szukałem dobrych grzejników i trafiłem na fajną okazję z Allegro Quote
Witek43 Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 6m to dość mało. Na pewno będziesz musiał zdecydować się na niewielką kabinę 80x80. Quote
Recommended Posts