Gość Damian Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2017 Witajcie !! Doradźcie proszę gdzie kontraktować buraczka ćwikłowego w kujawsko - pomorskim lub ościennych regionach jestem z okolic Włocławka i chce je wyprodukować jako drugi plon po zbiorze kopru włoskiego wcześnie z pola.. macie jakieś doświadczenia ? gdzie najlepiej i najszybciej płacą oraz minimalne warunki ? Cytuj
Gość Tomek Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2017 Dołączam się do pytania tylko ja z lubelskiego Pytałem u Jaworskiej ale tam mają już swoich dostawców i więcej na buraczka nie chcą. Ktoś może coś? Cytuj
Gość Lux Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2017 dawtona lipno wtym roku brała po 18gr/kg i wymagali extra jakości,także zastanów się czy warto,bo po kombajnie burak jest kiepski po przechowaniu np do lutego.ja kiedyś zbierałem ręcznie 50-80ha,w tej chwili wychodze całkowicie z tej uprawy,brak ludzi(500+ zrobiło swoje) i ceny.powodzenia życze Cytuj
Gość Tomek Napisano 27 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2017 nie robię nic co jest tańsze niż 50 gr/kg bo to się tylko trzeba ton naprzerzucać a nic nie zostaje po sezonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi