Gość Michal Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 Jak u Was sytuacja z czekoladą przy otwieraniu komór? U nas (rejon Białej Rawskiej) masakra bo z tego co słychać co komora to strzał nawet jak jest ULO. A to dopiero koniec marca!!! Przejrzałem ogłoszenie na igricie parwie nika nie sparzdaje jonagoldów ani ich nie szuka - trzymacie jeszcze jonagolday czy otwieracie - wzialem pare sztuk prinsa przez okienko po 2 dniach nic nie widać ale sąsiad otworzyl decoste i poszlo na przemysl! Cytuj
Gość zzz Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 też slyszałem że są problemy ja go sprzedałem dość prędko wiec nie wiem co by było teraz Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 Rubinstar i dekosta otwarte w pon poszło na wode jest ok najmniejszych oznak czoko nie ma tlen 1.2 węgiel 1.1 plus smart Cytuj
Gość Asd Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 Mam jeszcze trzy skrzynie princa w zwykłej na detal I nic, czysto. Bardzo ładnie jabłko leży w tym sezonie. Cytuj
Gość Adam Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 Jak u Was sytuacja z czekoladą przy otwieraniu komór? U nas (rejon Białej Rawskiej) masakra bo z tego co słychać co komora to strzał nawet jak jest ULO. A to dopiero koniec marca!!! Przejrzałem ogłoszenie na igricie parwie nika nie sparzdaje jonagoldów ani ich nie szuka - trzymacie jeszcze jonagolday czy otwieracie - wzialem pare sztuk prinsa przez okienko po 2 dniach nic nie widać ale sąsiad otworzyl decoste i poszlo na przemysl! Czy Ty i sąsiad stosowaliście polski smart? Cytuj
Gość Michal Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2017 Sasiad cos tam sypal chinskiego u mnie nic nie bylo Cytuj
Gość Idared Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2017 Spokojnie ! Czekoladę znalazłem tylko na kortlandzie z komory otwartej w lutym Cytuj
Gość Kiku Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2017 Kolego michal napewno jestem chandlowcem w jakiejś grupie upadajacej i siejesz zament. Cytuj
Gość Michal Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2017 Kolego Kiku nie jestem handlowcem ani handlarzem ( oba pisane przez samo h:) tylko sadownikem - pytam bo po to jest forum... Cytuj
Gość Tomek Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2017 Taki temat na forum w tym momencie może tylko zaszkodzić. Jabłka przechowuja się dobrze w tym sezonie. Cytuj
Gość marek Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2017 nie u każdego, znam przypadki że wystąpiła czekolada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi