Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Oparzelizna na Jonagoldach i RedPrince

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michal
Napisano

Jak u Was sytuacja z czekoladą przy otwieraniu komór? U nas (rejon Białej Rawskiej) masakra bo z tego  co słychać co komora to strzał nawet jak jest ULO. A to dopiero koniec marca!!! Przejrzałem ogłoszenie na igricie parwie nika nie sparzdaje jonagoldów ani ich nie szuka - trzymacie jeszcze jonagolday czy otwieracie - wzialem pare sztuk prinsa przez okienko po 2 dniach nic nie widać ale sąsiad otworzyl decoste  i poszlo na przemysl!

Napisano

też slyszałem że są problemy ja go sprzedałem dość prędko wiec nie wiem co by było teraz

Gość Gość
Napisano

Rubinstar i dekosta otwarte w pon poszło na wode jest ok najmniejszych oznak czoko nie ma tlen 1.2 węgiel 1.1 plus smart

Napisano

Mam jeszcze trzy skrzynie princa w zwykłej na detal I nic, czysto. Bardzo ładnie jabłko leży w tym sezonie.

Napisano

Jak u Was sytuacja z czekoladą przy otwieraniu komór? U nas (rejon Białej Rawskiej) masakra bo z tego  co słychać co komora to strzał nawet jak jest ULO. A to dopiero koniec marca!!! Przejrzałem ogłoszenie na igricie parwie nika nie sparzdaje jonagoldów ani ich nie szuka - trzymacie jeszcze jonagolday czy otwieracie - wzialem pare sztuk prinsa przez okienko po 2 dniach nic nie widać ale sąsiad otworzyl decoste  i poszlo na przemysl!

Czy Ty i sąsiad stosowaliście polski smart?

Gość Michal
Napisano

Kolego Kiku nie jestem handlowcem ani handlarzem ( oba pisane przez samo h:) tylko sadownikem - pytam bo po to jest forum...

Gość Tomek
Napisano

Taki temat na forum w tym momencie może tylko zaszkodzić. Jabłka przechowuja się dobrze w tym sezonie.