Gość prof grzyb Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwca 2023 51 minut temu, Michał S napisał: Nie zgodzę się bo to tak naprawdę to chodzi o 2- 3 zabiegi więcej w sezonie . A nawet nie więcej. ja np. zagęściłem zabiegi i mam czysto.a sąsiedzi pryskają teraz 2x więcej jak ja i suma sumarum mnie wyjdzie ochrona roczna taniej . Nie zgodzę się z twoją niezgoda Bo nie mówię o zmniejszenie liczby zabiegów wiosna tylko o tym ,że jeśli mamy do czynienia z mniejszą presją parcha bo 1 0 dni nie pada to zamiast Delanu można dać coś tańszego Też zagęszczam zabiegi wiosna by w czerwcu szukać oszczędności Kwiecień i maj to nie czas na oszczędności Cytuj
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2023 ja pryskałem co 4-5 dni Delanem i parch się pojawił na idarecie i ligolu. Nie ma tragedii, ale nie spodziewałem się takiego porażenia. Przez ostatnie kilka lat parcha praktycznie 0. W tym roku też starałem się pryskać rano, bo noce zimne i nic to nie dało, rano dla odmiany spory wiatr zawsze. Dodatkowo 2x Score i też nic nie pomogło. Cytuj
Gość hobbysta Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2023 1 godzinę temu, piotrek197704 napisał: ja pryskałem co 4-5 dni Delanem i parch się pojawił na idarecie i ligolu. Nie ma tragedii, ale nie spodziewałem się takiego porażenia. Przez ostatnie kilka lat parcha praktycznie 0. W tym roku też starałem się pryskać rano, bo noce zimne i nic to nie dało, rano dla odmiany spory wiatr zawsze. Dodatkowo 2x Score i też nic nie pomogło. Przecież to hobby dla ciebie Niech się martwią ci co z tego żyją Cytuj
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2023 To prawda, ale nie lubię jak mi coś nie wychodzi. Czy to w pracy, czy w sadzie. Cytuj
Gość Gratulacja dla hobysty Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2023 6 godzin temu, Gość hobbysta napisał: Przecież to hobby dla ciebie Niech się martwią ci co z tego żyją Ale dobrze powiedziane!!!Złapałeś pana Piotra Cytuj
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2023 6 godzin temu, Gość Gratulacja dla hobysty napisał: Ale dobrze powiedziane!!!Złapałeś pana Piotra No naprawdę. Złapał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi