Gość jan Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2023 Dzień dobry. Jak w temacie. Ja wygląda u Was zawiązanie porzeczki czarnej? Okolice Łosic wygląda to najgorzej od 20 lat od kiedy uprawiam porzeczke. Tisel opadł w 90%, tihop w 70%, a Ruben również w 90%. Można powiedzieć że jest już po zbiorach w tym roku. Cytuj
Gość Tyfustisel Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2023 U mnie krzaki się uginają Cytuj
Gość Doniu Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2023 1 godzinę temu, Gość Tyfustisel napisał: U mnie krzaki się uginają Jakiż to region nie doświadczył przymrozków? Cytuj
witoldlgt Napisano 30 Maja 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2023 U mnie na Lubelszczyźnie były bardzo duże przymrozki, ale to w sumie jak co roku tam Cytuj
Gość Ruben Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwca 2023 No to u mnie podobnie jak rok temu, oby cena tez była podobna ;) Cytuj
Gość golimy nie spimy Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwca 2023 3 godziny temu, Gość Ruben napisał: No to u mnie podobnie jak rok temu, oby cena tez była podobna Z pewnością będzie;) Raz zapłacili,produkcja odnowiona, nasadzenia zwiększone to znowu czas na golenie frajerów i 50 gr Cytuj
Gość Doniu Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2023 19 godzin temu, Gość golimy nie spimy napisał: Z pewnością będzie;) Raz zapłacili,produkcja odnowiona, nasadzenia zwiększone to znowu czas na golenie frajerów i 50 gr I po 4 latach frajerzy będą znowu płacić dychę. Cytuj
Gość golimy nie spimy Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2023 7 godzin temu, Gość Doniu napisał: I po 4 latach frajerzy będą znowu płacić dychę. I średnio sa zarobieni a frajerzy czekają znowu na ten 1 rok i są pod kreską Nasz zysk wasza strata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi