Gość Filozof Napisano 14 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 14 Maja 2025 4 godziny temu, Gość ekonom napisał: Robiłem analize wiśni w europie i polsce i po ostatnich doniesieniach w kraju i za granicą uważam że cena na wiśnie zamknie sie w przedziale 8-10pln/kg Na bazarku Cytuj
Gość filolog Napisano 14 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 14 Maja 2025 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Na bazarku na bazarku to bedzie jak czeresnie po 380pln Cytuj
Gość zezowaty.bil Napisano 14 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 14 Maja 2025 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Na bazarku na bazarku w tym roku bedzie nie osiagalna Cytuj
Gość bum bum Napisano 15 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2025 Turcja serbia wymrożona experci już mowia ze sami bedą chcieli importować towar a co dopiero mowa o exporcie a jeśli nawet to głowa bedzie bolała za ile.Wiec czas taniej wiśni sie już skończył jak przetwornie nie potrafiły uregulować przez tyle lat to teraz pogoda bedzie to robiła za nich.Dziekujemy i zapraszamy w przyszłym sezonie ja już mam towar zamówiony:) Cytuj
Gość Andrzej Napisano 15 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2025 Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . Cytuj
Gość wegier Napisano 15 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2025 3 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . nie ma w tym nic dziwnego wisni w tym roku nie bedzie duzo i koniec a wszyscy chca kupic a zagranica najbardziej Cytuj
Gość ABC Napisano 15 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2025 5 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma Cytuj
Gość rezerwator Napisano 16 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2025 8 godzin temu, Gość ABC napisał: Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma rezerwują to co zostało Cytuj
Gość Andrzej Napisano 16 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2025 14 godzin temu, Gość ABC napisał: Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek . Cytuj
Gość Gązales Napisano 16 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2025 11 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek . Będziesz miał niewielki zarobekja ci zapłacą 12 PLN Cytuj
Gość H... Napisano 16 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2025 U mnie w tym roku na kompoty wschód Polski zresztą u sąsiadów też Cytuj
Gość grojec Napisano 19 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 19 Maja 2025 u mnie w grójcu to sie drzewa uginaja bede musial jakies tyczki z organizować bo od towaru sie przewroca Cytuj
Gość niedowiarek Napisano 19 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 19 Maja 2025 7 hours ago, Guest grojec said: u mnie w grójcu to sie drzewa uginaja bede musial jakies tyczki z organizować bo od towaru sie przewroca wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę Cytuj
Gość bąbelek Napisano 19 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 19 Maja 2025 9 godzin temu, Gość niedowiarek napisał: wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę mam takie zageszczenie towaru ze w kadrze nie moge objąć Cytuj
Gość nerwis Napisano 19 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 19 Maja 2025 a u mnie kelleris tez sie ugina od towaru jak nigdy Cytuj
Gość Jan.serce Napisano 19 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 19 Maja 2025 2 godziny temu, Gość nerwis napisał: a u mnie kelleris tez sie ugina od towaru jak nigdy U mnie tez jednak keleris pokazuje co roku klasę z plonowaniem Cytuj
Gość nima Napisano 20 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 20 Maja 2025 handlarzyki no jak u was z ta nad produkcja...?:) Cytuj
Gość załamka Napisano 21 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2025 w tym roku ładnie po zamiatało w tamtym roku było słabo ale w tym to jakas katastrofa u mnie dobrze ze nie zyje z tego bo bym sobie chyba w łep palnął Cytuj
Gość Bąbelek Napisano 24 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2025 Dobrze jest będzie…mniej rwania a kasa ta sama a może nawet i lepsza Cytuj
Gość Gą.gą.pierd. Napisano 24 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2025 Łubudubu łubudubu niech nam żyją prezesi klubów..(przetwornianych) .a nie mogliście zrobić wcześniej normalnej ceny gwarantowanej 3.2-3.9pln żeby każdy jakoś żył, wy tylko chcieliście dorżnąć sadownika.bo jak najtaniej …Tanio koledzy przetwórcy to już się skończyło bo pogoda za was robi robotę i musicie przyjąć do wiadomości że ceny dwucyfrowe są wiśnie będą realną stawką za te lata co w hu..ludzi ładowaliscie Cytuj
Gość MarJan Napisano 30 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2025 Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie Cytuj
Gość exportowy.miś Napisano 31 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2025 17 godzin temu, Gość MarJan napisał: Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie dodaj do tego drugie tyle to moze i kupią..a z cenami to sobie moga wychodzić i tak wszystko w tym roku leci na wschód Cytuj
Gość król.lew Napisano 31 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2025 w tym roku przetwornie to musza zacząć szybciej sezon skupowy bo jak sie zorientują o zakup wisni to wszystko wyjedzie juz z polski takie jest w tym roku parcie na towar orientacyjna cena na mrozenie w ok 8 pln Cytuj
Gość obcy.johny Napisano 31 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2025 Ja to już się przejechałem w tym roku na kupnie wiśni od mrożni nie wiedzieli ile mają cenić 13pln/kg a łaske zrobili jak sprzedali za 11.50pln wiec teraz mam wywalone kupuje bezposrednio od chłopa nawet zapłace mu 8-9 pln i tak bedę do przodu Cytuj
Gość koślawy Napisano 31 Maja 2025 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2025 18 godzin temu, Gość MarJan napisał: Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie dużo wiśni to już bylo...:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi